Dezar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese merhabalar,

Ben bir sunucu kiralamak istiyorum. Bu sunucumda hem websitemi hem de mobil uygulamamın serverını çalıştırmak istiyorum. Mobil uygulamamın serveri tcp ve udp kanalları üzerinden çalışan basit bir c# konsol serverıdır. Andorid uygulamasından kullanıcılara veri akışını sağlıyor; mesaj alıp mesaj iletiyor. Websitem ise sistemi tanıtan basit bir portföy sitesidir. Ben sistem için Sqlite kullandım ama bu bahsettiğim sistemi kurabilmek için veritabanını değiştirebilirim SQL dili kullansın yeter.

Kullanıcı üye olma/girişleri vesayre hem websitesi üzerinden hem de uygulama üzerinden yapılacağı için ikisini de aynı sunucu üzerinde çalıştırmam gerekiyor ( Sqlite 3 kullandığım için ).

Uzun lafın kısası ben bu sistemi kurabilmem için hangi sunucuları kiralamam gerekir ? ve bunları nasıl yapılandırabilirim ?

Ek olarak bu sistemi kurabilmek için alternatif bir fikriniz varsa lütfen hangi veritabanlarını kullanmam gerektiğini ve hangi sunucuları almam gerektiğini söylerse çok müteşekkir olurum. Bu alternatif yol iki tane sunucu kiralamak ile de olabilir yeter ki sistemi kurabileyim. Hem website hem de uygulama serverı aynı veritabanını kullansın yeterlidir.

Herkese şimdiden teşekkürler.

NOT: VDS Kontrolü ve yedeklemesi müşterimize aittir.
NOT: VDSlerde Aylık format limiti 5 Adet belirlenmiştir.