merhabalar yanıt veren herkese tesekkür ederim,sabah tekrar subeye gittik kredi sozlemesindeki yazan ilgili maddeyi ve yonetmelikleri (asagıda belirtigim) şube persoline iletmeme ragmen o zaman cektiginiz faizden degil daha yüksek faizden güncelleriz kredisini gibi yaklasım aldım. Bende baktım anlamıyorlar subeden cıktım cagrı merkezinden kayıt olusturdum gelen yanıta gore bankalar birligi tüketici hakem heyetine sikayet bulacagım. Kredi cektigim banka ziraat bankası

MADDE - 14) SİGORTA Müşterinin açık talebi olmaksızın krediyle ilgili sigorta yaptırılamaz. Müşteri; kredi kullandırım aşamasında veya ileride sigorta yaptırılması yönünde talepte bulunması halinde, kredi ilişkisinin devamı süresince ve kredinin tamamen tahsil ve tasfiye edileceği tarihe kadar sigorta yaptırılması konusunda Banka ile mutabakata vardığını, aksi yönde bir talebi bulunmadığı sürece söz konusu sigortaların her yıl yenileneceğini kabul ve taahhüt eder. Sigorta, kredi konusuyla ve meblağ sigortalarında kalan borç tutarı ve vadesiyle uyumlu olmak kaydıyla müşterinin istediği bir sigorta şirketinden yaptırılabilir.

ve
bireysel kredilerle bağlantılı sigortalar uygulama esasları yönetmeliği

İyi niyet
MADDE 13 – (1) Kredi kullananın sigorta şirketini seçme hakkı sınırlandırılamaz. Sigorta sözleşmesine veya kredi sözleşmesine sigortanın belirli bir sigorta şirketine yaptırılmasına ilişkin konan her türlü şart hükümsüzdür. Kredi kuruluşu, kredi kullananın başka bir sigorta şirketi veya sigorta aracısı yoluyla yaptırdığı, talep edilen teminat ile süre şartlarını sağlayan ve dain-i mürtehini kredi kuruluşu olan sigorta poliçesini kabul etmek zorundadır.
(2) Kredi ile bağlantılı ihtiyari sigortalarda, şirketin risk kabul politikası kapsamında belirlenen yenileme kriterleri kredi vadesi süresince kredi kullanan aleyhine değiştirilemez. Şirketin, risk kabul politikası kapsamında sağlık beyanı alması durumunda, yazılı ve sözlü soruların sigortalı tarafından cevaplanması gerekir.