Merhabalar, Büyük umutlarla ve heyecanla açmış olduğum sitemi ilgi gösteremediğim için yazık olmasın diye satma kararı aldım. Fazla ilgi göstermeden 33 çivarı yazı ekleyerek coğu operatör paketlerinde google aramalarında ilk sıralarda yer almaktayım. İçerikleri tamamen özgün bir şekilde kendim eklemişim hiç bir kopya içerik yoktur. Temayı düzenleyerek çok şık bir hale getirdiğime inanıyorum. Özgün ve kalitelik içerikten dolayı 10 günde adsense onayı aldım ve şuanda 65 TL bakiye vardır.
Sitenin uygulamarını mobil mağazalara yüklediğiniz taktirde emin olun çok ciddi bir şekilde organik trafik sağlayacaktır. Fırsat bulamadığım için gerçekleştiremedim.
Google News ayarlarını yapmışım ama ilgilenmediğim için yayına koyamadığım.
Site adresi: PM Sitenin aylık getirisi: Şuada 19 TL - Hesapta Birikmiş 65 TL vardır Sitenin açılış tarihi: yaklaşık 4 Ay DA / PA Değerleri: 1/5 Kategori / sitenin içeriği: Abonelik Bilgilendirme
Günlük hit sayısı: +120 / 140 Arası Ziyaretçi kaynağı: %100 Google Domainin yaşı: 4 Aylık Hosting dahil mi?: Hayır ( 20 Gün idare Edebilirim ) Banlı olduğu sponsor var mı?: Hayır Banlı olduğu arama motoru var mı? : Hayır Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: Wordpress Yazılım lisans sonlanma zamanı: Süresiz Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: Hayır. Satış : 3.000 TL