ibra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçen hafta salı günü titreye titreye gece acile gittim. İğne yaptı ve antibiyotik ağrı kesici yazıp yolladı. Ateşim vs. geçti ama boğaz ağrısı ve aşırı şiddetli öksürüğüm sürüyor.

Bugün 1 hafta sonra tekrar gittim acile ve bana git test yaptır dedi. Şaka gibi 1 haftadır hastayım, geçmemiş covid olsam bile karantina süreci zaten 1 hafta. En sonda covid bölümüne gittim oradaki doktor biz tam bakamıyoruz bir uzmana görün dedi. Devlet hastanesinde randevu almam minimum 15 gün sonraya. 15 güne boğazım delinir herhalde.

Bu hastalığa bir çözümleri yok geçmiyor lütfen kendinize dikkat edin.

Bugün devlet hastanesine olan güvencim vs. tamamen gitti yarın sabah özel bir hastaneye gidip tüm teslerimi yaptırıp bir uzmana gözükeceğim.

Eskiden kuyruk beklerlerdik diyorlar ama o kuyruk elbet bitip görünüyordun. Şuan ki sözde *randevu sistemi*'nden sağlık ocağına 2 gün sonrasına randevu alabiliyorum.

Allah tüm hastalara şifa versin, kimseyi devlet hastanelerinin eline düşürmesin. Amin.
Evet aynen bizde evde çoluk çocuk 10 günü geçti aynı şeyleri yaşadık. Bir anda titreme, üşüme, eklem ağrıları vsvs 2-3 gün üst üste serum falan iğne yesek dahi hayır halen toplayamadık. Öksürük boğaz ağrısı hafif de olsa devam ediyor. Ateş serum iğne sonrası 1 yada 2 gün sonra normale döndü ama öksürük herkesde mevcut suan evin içinde. Bizde ilk başta covid diye düşündük ancak hayır değil.Çok farklı bitmez bilmek bir hastalık gibi anlamadık gitti.