İyi akşamlar. Forumda bugün 2 konu gördüm backlink paketi alıp mağdur olan arkadaşlar vardı. Daha önce de bu tarz örnekleri çok gördüm. Daha önce aldığım paketlerin bazılarından verim almıştım bazılarından hiç alamamıştım, tabii bunun üzerine çok zaman geçti. Böyle konular görünce artık ben de ne yapacağımı bilmiyorum, benim gibi kafa karışıklığı yaşayan arkadaşlar mutlaka vardır. SEO konusunda çokta bilgili değilim, burada birkaç web sitesiyle ilgilenmiş kişiler kadar bilgiliyim ancak. Makaleyle belli bir yere kadar gelebiliyorum, sonrasında backlink paketine yönelmek gerekiyor ister istemez. Herkesin de SEO danışmanına ödeyecek parası olmuyor, hele ki bazı sektörlerde zaten kazanç olmadığı için böyle bir parayı ödemek saçma oluyor. Backlink paketi mi almalıyız? Tanıtım yazısı, footer link gibi hizmetler mi almalıyız? Sadece birkaç siteden 3 -5 aylık footer link mi almalıyız? Tecrübelerinizle beraber bilgilerinizi aktarabilirseniz çok mutlu olurum ve benim gibi SEO bilgisi fazla olmayan arkadaşlar için oldukça faydalı olur bence.
hERKES bir yerlerden backlink satıyorum diyor ama
hİZMET ALMADAN önce nerelere backlink eklenenecek o siteleri tek tek incelemek lazım.