DartkGandalf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki hocam. Şöyle bir şey demeliyim. Biz @MakaleVar; adlı kategori moduna ilk günden eğitimlerimizi gönderdik ve bilgilendirme yaptık. Daha sonra kendisi ise bize modlara bilgi verdiğini ve ilgileneceklerini söyledi. Ancak ilgilenen kesinlikle olmadı.

Ardından tartıştık, tamam banlandık. Sonra banımız açıldı, @Yeniceri; hocamızın da dediği gibi banım açıldığı gün konuyu rapor ettim, okumalarını rica ettim. "Konuda son mesajda kendisi çözemezseniz rapor ediniz." demişti ben de rapor ettim; ve yine Makalevar'a eğitimlerinizi gönderin dedi. Biz zaten o eğitimleri dört gün önce göndermiştik.

Sonra arkadaş benim adıma şikayet açtı konu baltalamadan dolayı. @Yeniceri; yine geldi ve eğitimlerimizi Makalevar'a göndermemiz gerektiğini söyledi. @MakaleVar; a yine yazdım ben gönderdiniz mi, ilgileniyorlar mı diye. Kendisi modları bilgilendirdim dedi. Sonra ben yine... Yazdım konuya. @Yeniceri; hocamı alıntılayarak biz bu eğitimleri göndereli kendisine çok oldu, o da sizi bilgilendirdiğini söyledi diye.

En sonunda.... Artık hiçbir şekilde cevap alamayınca bari kapatalım artık şu konuları dedik arkadaş ile. Ve... Ben yine yazdım en sonunda kapatılsın diye. Rapor ettim Yeniceri hocamı alıntıladım. En sonunda kapatmak için de kimse ilgilenmedi.

Konu ticari yorumu reportlamak değil, o çok ufak araya sıkıştırdığım konu.
Yine söylüyorum, sabırsız ve aceleci davranmışsınız. Burada @MakaleVar; üzerine düşen görevi yapmış.

Daha sonra da @Yeniceri; ilgilenecek ama siz beklemeden kendi aranızda halletmişsiniz. Bu daha memnun edici bir sonuç.

@Yeniceri; sadece sizin şikayet konunuzla ilgilenmiyor. İlgilendiği bir sürü şikayet konusu var, ek olarak ban cezası sorunları kategorisi ile de ilgileniyor. Herkes sırasını beklemeli. Sırasını beklerken de bir yandan özelden yazmamalı, ya da yeni konu açıp meşgul etmemeli. Bu tip işlemler moderasyon işlerini yavaşlatır.

Report edip sabırla sıranızı beklerseniz illaki çözülür. Herkes sırasını bekliyor. Siz de beklemesini bilmelisiniz.

İyi forumlar.