Merhabalar, giyim ve benzer popüler sektörlerde en iyi dropshopping veren arkadaş kimdir?
E-Ticaret başlangıcı olduğu için dropshopping çalışmak istiyorum fakat kategoriye baktım olası bir kargo geç çıkışı durumunda mağdur kalmamak açısından konuyu buraya açtım.
Teşekkürler, iyi çalışmalar.
Yaklaşık 3 yıldır dropshopping yapan firmalara yazılım alt yapısı sağlıyorum 5 aydırda kendim dropshopping yapıyorum.
Tedarik bu konuda çok önemli bir unsurdur bu nedenle anlasma yapacağınız firmalarla çalışan farkli satıcılardan referans almadan ürünlerini satışa açmayın derim.
Ücretsiz XML başlığı altında birsürü bayilik veren firma var ama bir çoğu stoklarını çok güncel tutmuyor bu durumun zararı da mağazaya yazıyor.
Şuan 5 tedarikçinin XML'ini satışa açtım 1 tanesi ilk kargoda sorun çıkarttı cat kapattım alakayı da kestim.
Simisso ve alisverispaketim urunlerinden ciddi sipariş alıyorum ve adamlar aninda kargoya veriyorlar, entegre olduğum 20'ye yakın tedarikçi var bu entegrasyondan hizmet alan müşterilerimin yorumları harika ne zaman dilerseniz bu konuda daha somut yönlendirmeler yapabilirim.
Bird
@akdeniz1976; Mustafa beyin konusuna bakin derim yaklaşık 10 gün önce çalışmaya başladık ayni gun kargoya veriyor.