yetkinliklerinizi yazarsanız, vasıflı - vasıfsız çevresinden yardımcı olacaklar çıkacaktır buradan
Teknik yönetmenim hocam, medya sektöründe 20 yıldır çalışıyorum bir tv kanalında, reklam ajansında yapılabilecek bütün profesyonel işleri yapabiliyorum, motion design, after effects, premiere pro, davinci resolve, edius, photoshop uzmanlık derecesinde kullanabiliyorum. Blackmagic design markasının, canlı yayın, bant yayın cihazlarını, ve eksiksiz yazılımlarını uzmanlık derecesinde kullanabiliyorum. Kj operatörlüğü yine uzmanlık derecesinde biliyorum. Playout ana kumanda yönetimini de yine uzmanlık derecesinde biliyorum. Resim masası (reji masası) uzmanlık derecesinde biliyorum. Ses masası yine uzmanlık derecesinde biliyorum. Buraya yazdığım programları ve cihazları son vidasına kadar söküp takabiliyor kurulumunu gerçekleştirebiliyor, kendi tv kanalımı kurup yönetebilecek kadar bilgi birikimi uzmanlık alanı ve tecrübeye sahibim fakat nereye iş için başvursam ya bi tanıdık olması gerekiyor ya da torpil, hep sizi arayacağız diyorlar ne arayan var ne soran. İşe başladığım yerlerden bir patron bana "sen çok donanımlısın seni güdemem" deyip işten çıkarttı. 30 yaşındayım ömrümün 3/2sini medya sektörüne harcadım kendimi geliştirdim fakat şuan işsizim ne yapıcam bilmiyorum. Bunları buraya yazarken bile utanıyorum 1 haftadır şu konuyu açsam mı diye düşünüp durdum buraya sormaktan başka çarem kalmadı. Bu yukarıya yazdıklarım dışında daha birçok alanda uzmanlık seviyelerim var fakat yazsam da buralar da durgun durumda, iş çıkacağını zannetmiyorum.