patilones adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
her şeyin hayırlısı vardır tabi ki ama kızlar bizim düşündüğümüz gibi düşünmez annenin düşündüğünü düşünüyorum ben bence bir kaç kıza daha sor erkeklere sorma aynı şeyleri düşünmüyoruz benim fikrim daha konuşmanın başlarında eski sevgilinden bahsetmen onu biraz kırmıştır ki kızda senden bi hoşlantı vesaire duymasa hiç konuşmazdı yani eğer hislerin hala aynıysa yaz açıkla kendini olacağı varsa olur
Kardeşim bazen bana yazışma ekran görüntülerini atıyor. Ancak konuşma kızın konuşma tarzı sanki böyle sevgilisi gibi geldi. Beni üzen durum da bu. Başka bir kız olsa olmayanlar listesine ekler geçerim; ancak konunun özellikle de bende farklı bir şeye evrilmesi çok şaşırtıcı ve üzücü...

Mesela yanlarında arkadaşları olsa bile sürekli neden kardeşimle buluşmak kafede oturmak istesin?
Sürekli kestane yemeye gidelim arkadaşlarla demesi
Bazen beni üzüyorsun işkembe çorbasından çıkan kıl gibi oluyorsun tatsız ve oral bozucu hâlbuki limon gibi çocuksun (limon işareti)
Hahaha sen gerçekten şeytan tüylüsün etkinlik bu muydu (diyerek bir story'sine cevap vermiş)