Merhaba Arkadaşlar,
Biraz çocukça gelebilir ancak bunu yaptım. Kardeşimin ofisinde avukat olarak çalışan bir kız vardı. Kardeşimin paylaştığı fotolardan görmüştüm. Annem de beğenmiş; ancak kardeşim kızın havalı, ukala ve çekilmez bir insan olduğunu söylemişti. Zaten anlaşamıyordu da onunla. Ancak ben ofise onu ziyarete gittiğimde kız bizi balkonda otururken gördü ve 1 saat falan muhabbet ettik. Sonra ben ofisten ayrıldıktan sonra kardeşime artık sana iyi davranacağım dedi ve çok yakın arkadaş oldular. Derken aylar süren çalışma ve ön hazırlıklardan sonra kardeşim abi kızı ekle ve konuşun dedi. Ancak kızın isteği kabul etmesi ve konuşmasına rağmen neden bilmiyorum bir soğukluk oldu hep. Ben yurtdışında çalışıyorum ve yaşıyorum bu arada.
Kızla bir gün sohbet ederken burçlardan açıldı muhabbet bana koç burcu olduğunu söylediğinde ben de aaa biliyorum o burcu dedim. Zamanında bakmıştım dedim. Sonra kız birkaç defa sordu, benim konuyu değiştirme çabama rağmen. Ama gerçekten 3 defa sordu. Ben de gidip kardeşime ''Bana daha ilişkinin en başından yalan söylemeye başladı'' demesin diye. Eski sevgilimin burcuydu oradan bakmıştım dedim. yeni tanıştığınız birine anlatacak kadar iz bırakmış ama, insanlar değişiyor yok herkes ikinci bir şansı hak eder. dedi. Sonra da gidip kardeşime farklı düşünüyoruz falan demiş.
Konuştuğumuz toplasan 2 gün etmez. Bu kadar kısa sürede hükme varması, hatta o gece mesaj atmıştım. Sanırım uyudunuz diye ve onu da görüldü ile sonuçlandırması neticesi ile ben de yazmadım. 1 haftadan fazla zaman geçmesine rağmen ne mesaj attı ne de konusunu sordu. Hikayelerimi de görmesine rağmen.
Ben de bugün kendisini çıkardım takipten. Ancak kardeşim ona çok ciddi tepki vermişti o gün hatta arkadaş çevresinden birisi de ayıp etmişsin çok tepki vermişsin sana doğruyu söylemiş. Zekice geçiştirmenizi beklerdim yazmıştı bana. Ben de doğruyu söyledim ve sonuç ne olursa olsun söylemeye de devam edeceğim demiştim. Çok üzgünüm

neden karşıma sevebileceğim biri çıkmıyor. Çıkan da da böyle şeyler oluyor.
kardeşim fazla üstüne düşme.. Nasipte ne varsa o olacak. Bu yaşlar geri gelmez keyfine bak..