Merhaba hocam ilk mesajım bu olacakmış demekki
3 seneden fazla 2004 model 206 Quicksilver kullandım. Caydırmak gibi olsun istemiyorum. Bende çok hevesle almıştım çok beğeniyordum. Araçta egzoz vardı söktürdüm. Yaylar kesilmişti yenisini taktırdım. Farlar karartma farlardı orjinal farlarını taktırdım. Yani aracı tekrar orjinal haline getirmek ve öyle kullanmak istedim.
Sonrasında çok arıza çıkardı. Bir gün lpg ayarı bozulur, bir gün şanzımanda sıkıntı çıkar, bir gün torsiyon dağılır, benzin pompası bozulur, fren lambaları bozulur, ön takım hep sıkıntı çıkarıyor zaten. Belki benim aldığım aracı öncesinde çok serseri gibi kullandıkları için olmuştur bilmiyorum ama 206 olanlardan da duyduğum genellikle bu tip arızalardı. Zamanında aracı aldığım kadar belki daha fazlasını harcamışımdır araca. Her şeyini değiştirmiştim öyle söyleyeyim. Hatta en son motor çok fazla yağ yakmaya başlamıştı, motora kadar girecek bütçem yoktu. Aracı satarken motorda sıkıntı olduğunu söyleyerek piyasa fiyatının altına satmıştım o zamanlar. 190 bin km'de aldığım aracı 330 bin km'de sattım kurtuldum.
Eğer çok temiz orijinal ve çok kurcalanmamış bir araç bulabiliyorsanız olabilir siz bilirsiniz ama ben olsam uzak dururdum. Bütçenize göre bilinen, arızası az olan araç bakmanızı tavsiye ederim