@OnukBilisim; hocam ortada büyük bir mağduriyet var. Sonuç ne olacak? Plesk lisansı yükleyemiyorum her şeyi kendilerine yönlendirmişler. Pleski tamamen bozdular 1 haftadır hep maddi hem manevi kayıptayım. Kendisine kodları kaldırması için özelden yazdım. Bana şikayet konusunu silersen ceza almazsam 5 dolar verirsen silerim ceza alırsam silinmez diyor. Böyle bir zorbalık olabilir mi? Parayı verseniz bile kodların silinmesi için sizin ona ceza vermemeniz ve konunun silinmesi gerekiyormuş. Normalde mağduriyet giderilir sonra konunun silinmesi vs. rica edilir. Bu şart koşuyor.
Alenen tehdit bu. Ne yapacağım şimdi tek yol sunucuyu sıfırdan kurup taşıyacağım tonla masraf. Ben bu masrafa girmeyi göze alarak bu arkadaşın forumdan banlanmasını talep ediyorum. Mağduriyetleri hiçbir şekilde gidermediği gibi. Ücretsiz olarak sunduğu plesk lisansında her türlü illegal şeyi yapmış. Plesk saçma sapan kasıyor bozuluyor açılmıyor vs. Lisansı hiçbir şekilde yükleyemiyorum. Ne yüklerseniz yükleyin bu arkadaş kendi lisansını onun üstüne yazıyor.
Altı üstü kendi aldığım lisansı yüklemek istiyorum. Çektiğim eziyete bakın. 1 haftadır plesk konusunda uzman 5 6 arkadaşla konuşuyorum hala çözüme ulaşamadık. Battı balık yan gider sunucuyu tamamen taşıyıp sıfırdan kurulum yapacağım. Bu nedir ya
@
Admin; @
Coşkun Çetin;