Hocam aldigim hizmette detaylar var paylasmiyorum kimin oldugu belli olmasin diye hizli index ve google siralamasinda etki yaziyor hizli indexi birakin indexler silindi ampnin search console a baktigimda bizden kaynakli bir problem yok ses kayitlari her sey duruyor elimde kanitsiz yargilamam kimseyi baska yerden backlink listesi almadim ayrica spam backlink reddetme hizmeti de var paketimde en üstünü aldim 25k kaliteli sitelerden backlink yaziyor ama sadece 2 sitede toplamda 250 backlink almisim

yapilan işlemi etik bulmadim ben açıkçası da pa da yüksek değil ilgi alaka yok her yazdigimda bana verilen cevap - hocam anlamakta zorluk mu cekiyorsunuz hizmet tamamlaninca verilecek raporlar. Gunluk bir bilgilendirme bulunmamakta hizmetin baslayip baslamadigini bile kac gun sonra sorarak ogrendim bu işler ilgi alaka gerektirir diye dusunuyorum sonucta para veriyorum bu işe benim amacim kesinlikle kotulemek degil zaten 5 gün sonunda hizmet denildigi gibi olmadiysa hala dikayet konusundan önce para iadesi isteyeceğim firmayı kötülemek istemem fakat cidden müşterime de mahcup oldum ve backlinkten komisyon almadim bile kuruş komisyon geçmedi elime ilk birkaç gün makale yaziyoruz dediler 15 gün oldu makale nerde dediğimde makaleyi size ozel olarak atmiyoruz hizmet sonunda toplu atiyoruz diyorlar umarim ben yaniliyorumdur ne diyelim
hocam sadece şu konuda bir bilgi daha vermek isterim size, backlinklerin indekslenmesi zaman alır, hatta bazıları belki de çogu kendi kendine indeks alamaz özel çalışma gerektirebilir. 25k backlink aldım 2 siteden 250 backlink tespitinizi ahrefse falan bakıp yapıyorsanız bu yanıltır sizi. size gelecek 25k lık çalışma raporundaki linkleri random olarak kontrol edebilirsiniz ancak o zaman bundan emin olabilirsiniz. Tabi indeks garantili 25k backlink aldıysanız onu bilemem.
Bunun dışında kişisel görüş olarak da bu tü xK, xxK, x Milyon gibi rakamlardaki backlink çalışmalarından genel olarak uzak durmanızdır. Bu tür çalışmaları ancak paravan site modelindeki backlink ağınız var ise, paravan siteleri beslemek için kullanmanızı tavsiye ederim.
Şuan hitsiz en dandik siteden bile 5-10 liraya ancak 1 tane dofollow content link alırsınız. Kaldı ki düzgün gerçekten kaliteli sitelerde 100-150- 200 tller 1 tane content backlink fiyatı. O nedenle de paket alırken 25k değil 100 adet ble olsa, xx -xxx tlye satılan yüzlerce, binlerce, milyonlarca backlinkteki kalite kriterlerini sorgulayın
domainler ne kadar organik hit alıyor
kaç indeksli sayfaları var
farklı ipler mi
kaç yıldır yayındalar
linklerin rel etiket dağılımı nasıl olacak
content mi yoksa farklı bir yapıda mı ? (image, comment vs.)
vs.vs
bu kriterlere göre bir ölçümü yoksa listenin zaten ona kaliteli veya kalitesiz demenin anlamı yok. Kaliteli deniyorsa da bu tür süzgeçten geçmiş linkler olmalıdır.
Bilginize