Eksik Olmayın Arkadaşlar teşekkür ederim Hepsini dikkate alacağim ..vakit bulur bulmaz halledeceğim bulamasamda bir arkadaştan rica edeceğim artık yardımcı olabilecek biri varsa görüşmeye hazırım .. whatsup 7/24 aktif

ShadowKing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İçerik girmeye devam edeceksiniz hocam başka bir yolu hilesi hurdası yok bu işin maalesef. İçerik hit artarsa adsense dışında kedi ürünleri satan firmalarla anlaşma sağlayarak komisyon bile kazanırsınız. Düzenli ve kaliteli içerik girmeye devam edin kısaca.
TaRRuZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ssl sertifikası yok hocam, ziyaretçiler tarafından hoş karşılanmaz bu.
mramra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bi de ilginç bilgiler 15 adet diye title girersen daha zor trafik alırısn
hepyasemin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pet sektöründe oldukça eski siteler var ve sonradan ortaya çıkıp bunların önüne çıkman zor. Benim hayvan sitem var, genel bloglarımda da bazen hayvanlarla ilgili yazı paylaştığım için oradan biliyorum. Zamanla site otoriteniz artacaktır. Bence hata yapmıyorsunuz.
Uretopia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
SSL yok
- Kedilerin karn ağrısı değil karın ağrısı + Kedilerin karnı ağrır mı? Sorusuna elbette evet şeklinde cevap verilir. semantik denenmiş ama UX'u hiç etmiş. kelime sayısı az gibi geldi bana.
şöyle yapabilirsin

''
Kedilerin karnı ağrıyorsa ne yapmalıyız?

Kedinin karnının ağrıdığını nasıl anlarız?

Ağrısı olan kedi ne yapar?

Kedi sancısına ne iyi gelir?

Kedi üşütmesi nasıl geçer?

Bir kedinin üşüdüğünü nasıl anlarız?

Kedi sancısı kaç saat sürer?

Kedilere ağrı kesici parol verilir mi?

Kedilerde gaz sancisi nasıl geçer?

Kediler hasta olunca ne yapar?

Kediler üşütüp hasta olur mu?

Kediye Calpol şurup verilir mi?

''
People also ask kısmı varya google da oradaki soruları da makaleye dahil edebilirsin
OyeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İçeriklerinizden birkaçına baktım kopya duruyor. Daha özgün ve uzun içerikler girerseniz zamanla karşılığını alırsınız diye düşünüyorum. Bir de sektörünüzde rekabet çok. Eski siteler yoğunlukta. Sabrederseniz 2-3 sene sonra iyi sonuçlar alabilirsiniz.
DartkGandalf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam içerik kaliteniz ne yazık ki kötü, ve şuraya bakın:

index almaması gereken tagler, login sayfası, kategoriler falan index almış hep. İçerikleriniz Google'da neredeyse yok. E index almamış içerikte de Adsense olmaz. İçeriklerinizde reklam yoksa da gelir olmaz. En başta içeriklerinizi daha kaliteli ve özgün hale getirmelisiniz.
webloggi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
HTTP to HTTPS Yönlendirmesi Mevcut değil.
http://cicikedi.com/uploads/images/i...5c48040d4b.jpg URL'de resim kırılmış
Resim alt etiket ve başlıkları girilmemiş
Hız Optimizasyonu tarafında da bir takım ciddi sorunlar mevcut.

Teknik tarafta çok ölümcül sorunlar yok, hepsi giderilebilir. Ancak içerik olarak bana yetersiz geldi maalesef.