Cr4zYStyLe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar yeni yatırım yapacağım (önce e-ticaret sonra dükkanlaşma) projem için kadın giyim ürünleri için drop shipping şeklinde çalışabileceğim antin kuntin kötü kalitesiz ürünlerin değil de trend olan ürünlerin bulunduğu giren birisinin milyoncu gibi ne kalitesiz ürünler demeyeceği firma kurum kuruluş üretici arıyorum lütfen sağdan soldan ürün alıp shipcinin shipcisi olanlar, resmiyeti olmayanlar, kargo geç çıkaranlar,yan yattı çamura battıcılar,0 hizmetle ee sen şu kadar parayı bayılcılar, destek iletişim 0 olanlar, sitemizden sipariş geçeceksinizde ki sitelerinin işlevi çöp(yalandan özensiz kalitesiz bir sitesi olanlar) 45 çeşit ürün kategorisinden 1 er parça ürünü olanlar yazmazsa sevinirim umarım anlatabilmişimdir. Yatırım yapacağım için instagram da görülen büyük kadın kıyafeti satıcılarının ürünleri gibi ya da onların sağlayıcısı veya benzeri ürünleri olanlar ya da bildiği yer olanlar ulaşırsa çok sevinirim İstanbul trakya bölgesi arasıysa yüz yüze görüşme sağlayabilirim
Arkadaşın dediği gibi kötü niyetli insan çok. Gidip üretim fabrikalarına anlaşın. Ben sipariş geldikçe size geçeyim siz kargolayın, Ben parayı ödeyeyim şeklinde.