Merhaba arkadaşlar öncelikle bu konuyu abimin hesabıyla yazıyorum daha doğrusu benim hesabım sayılır çünkü şimdiye kadar bu hesaptaki bütün ticaretleri ben yaptım yaşım tutmuyo diye zamanında abimin adına açmıştım öyle kaldı gitti
Konuya gelecek olursak 19 yaşındayım 4 yıla yakındır hep internet üzerinden kazanç sağladım aileme maddi olarak fazlasıyla destek oldum yaşıtlarıma göre hayalim 16 yaşından beri kimsenin işi yapmadan kendi işimin patronu olmaktı şimdiye kadarda bu böyleydi çok para kazandım xxx.xxx miktarlarda çok harcadım kendime olsun aileme olsun çevreme olsun ama artık ciddi manada çok yoruldum son zamanlarda hangi işe elimi atarsam elimde patlıyor maddiden çok psikolojim bozulmaya başladı mental olarak kendimi aşırı yorgun hissediyorum son 2 aydır gece 3-4 te uyuyup öğlen 2-3te kalkıyorum yavaş yavaş tükendiğimi hissediyorum.
Küçüklüğümden beri hayalim zamanı geldiğinde ailecek güzel bir villada ailem ve eşlerimizle birlikte hep birlikte yaşamaktı ölene kadar vede güzel bir ford mustang arabaydı çok çabaladım hayallerim için fakat hiçbir zaman azına yetinmeyi öğrenemediğim için ve ülkede herşeyin fiyatı hergün arttığı için içimde bir gram umut kalmadı bilmiyorum belkide hayallerim çok büyüktür.
Bu hayatta okul okumanın boş olduğu düşünüyodum halada öyle düşünüyorum ama artık başka çarem yok gibi hissediyorum o yüzden bugünden itibaren derslere çalışmaya başlayıp bir meslek sahibi olmaya çalışacağım biliyorum eğer bu yoldan gidersem hayal ettiğim ev ve araba sahibi olmam imkansız gibi duruyor ama belki yanımda zamanı gelince hayırlı bir eş olur bizlerde normal insanlar gibi yaşarız gittiği yere kadar
Bir yandanda mutluyum en azından ilerde 30-40lı yaşlara geldiğimde içimde gram pişmanlık hissetmeyeceğim keşke şunu bunu zamanında deneseydim diye çünkü birçok iş yaptım bir çok projeye giriştim yapmadığım hiçbişey kalmadı olmayınca olmuyor bir ömür pişmanlık çekmeyeceğim.
Hayaller güzel bir hayattı gerçekler normal bir hayat olucak.
Gece gece içimi dökmek istedim okuyan herkese teşekkürler Allaha emanetsiniz iyi geceler..