OsSav adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ücretsiz sağlanan her hizmette olduğu gibi bizim hizmetimizde de reklam vardır. Kaldırmak için biz sistemde işlem yapmamız gerekir ve bu işlemlerin gizliliği için de bilgi paylaşmıyoruz.
Eğer bu konu sebebi ile buradan yasaklanırsam veya sistemi kapatmam gerekirse 10.000 üzeri kullanan kullanıcı mağdur olur. Ek olarak @OnukBilisim; bana gönderilen özel mesajları okuyabiliyorsanız şikayet edenden daha çok memnuniyetini belirtenlerin olduğunu da görebilirsiniz.
Herkesin bildiği gibi meyve veren ağaç taşlanır. Burada 5-10 kişi şikayetçi diye binlerce memnun olanı dikkate almayıp yasaklanırsam bu r10 için de bir utanç olur. Burada her memnun olanı cevap yazmaya nasıl bulup davet ederim bilemiyorum ama umarım memnun olanlar da cevap yazarlar.
Kimse neden çıkıp da Türkiye'de bu hizmeti veren böyle bir sistemi sağlayabilen bir TÜRK olmasından gurur duyuyorum demez? Dünya'da bu hizmeti ÜCRETSİZ veren bir yer yokken neden bazı insanler hep daha çoğunu ister ki?
Bazılarınız da neden tek el olmaya çalışan cPanel'in plesk vb. tüm panelleri satın almaya çalışan tel olmasına izin veriyor? Bize 5$ vermek fazla gelirken aranızda plesk panele her ay 45$ verenler de var. Özelden bana yazıyorsunuz. 45 usd verdim diyorsunuz, bazıları da 45usd verdim ama bundan sonra sizden hizmet alacağım sizi bilmiyordum diyor. Farkımızı gören zaten mbizle çalışıyor. nerede ise 24 saat destek veriyoruz, ücretsiz hizmet alanların dahi sorun belirttiği durumları inceliyoruz.
Siz halen elin gavuruna para kazandırın. Sakın bir Türk den yana olmayın. Yoksa ülkemiz gelişir... Chp/hdp zihniyetli olmayın.

Sözün özü reklamsız lisans da kaldırma hizmeti de ücreti ile yapılır. Ücretsiz olarak ise reklamlı olarak sınırsız kullanılabilir.
+ Anlaşmalı veri merkezlerinde ise hiç bir reklam görünmez, lisanslama sonucunda ücretli yazar, ücretli kullanabilirsiniz.

Not: Ücret fazla gelir ise biz de insanız yardımcı oluruz, yeterki insan gibi istensiz ücretsiz de sağlanır. Biz muhçat olana yardım ederiz.
chp/hpd zihniyetli derken ne demek istiyorsun? Seni eleştiren herkese bir şey mi ima etmeye çalışıyorsun? Konunun bununla ne alakası var. Madem kaldırmak için sistemde işlem yapmanız gerekiyor mağdur kişilere neden pm atın sistemden kaldıralım demiyorsunuz 5 dolar istiyorsunuz? Amacınız gizlilik mi yoksa para mı? Yönetimi beni banlarsınız diye tehdit etmeniz dış güçler temalı saçma sapan konuşmalarınız bahsettiğim soruna hiçbir şekilde çözüm bulmuyor. Çözüm sunmamaya devam ediyorsunuz. Türk olmaktan gurur duyuyorsanız biraz ahlaki kurallara değer verin. Ücretsiz plesk sunuyoruz diyip milleti saatlerce eklediğiniz kodları kaldırmakla uğraştırıyorsunuz. İnsanlar lisans satın alıyor kullanamıyor. Bu nasıl bir zihniyet? Cpanel/Plesk için tek el olmaya çalışıyor diyorsunuz ancak sizin yaptığınızın tam olarak farkı nedir? İnsanlar özgürdür ve istedikleri yerden plesk alıp kullanabilir. Siz insanları kendinize bağımlı hale getirmek istiyorsunuz. Yaptığınız etik olmayan davranışları da forumda sizi eleştiren kişileri vatan millet üzerinden ayrıştırarak halının altına süpürmeye çalışıyorsunuz.

Elin gavuruna para kazandırırım kazandırmam bu beni veya alıcıları bağlar. Sizin göreviniz sattığınız ürünü tam anlamıyla herkese açıkca belirtmeniz ve mağdur olanların sorununu gidermeniz. Almanya da yaşayıp bize vatan millet sevgisi öğretmeniz de takdire şayan. Konuyu saptırmayın sorulara net cevap verin. İnsanların mağduriyetini giderin. Utanmasanız sizden plesk almayanları vatan haini ilan edeceksiniz. Bu nasıl bir üslup. Bu ayrıştırıcı dil için bile sizden panel alınmaz. İnanılmaz gerçekten. Parası olmayana yardım ederiz diyorsunuz haftalardır forumda hakkınızda reklam vs. konuları açılıyor. Bir kişiye de reklamları kaldıralım demediniz. Her konuya 5 dolar verin reklamsız kullanın dediniz. Her cümlenizde kendinizle çelişiyorsunuz. Biraz dürüst olun.