Daha önce düşmüş domain ile ilk 15 gün az içerik ekleyip daha sonra içerik basabilirsiniz. Bu olayın ne news ile ne de api ile alakası yok.
Günde 20k, 50k içerik oluşturan spam sitelerim var hiç birinde spama düşmedim.
Domain ismi önemli değilse 200-300 e satılan news siteleri alıp denemeler yapın
Bu söylediklerim TR için geçerli globalde öyle yada böyle spama düşüyor
hocam ben onu da denedim çare olmadı. spam derken neyi kasdettiğimiz de önemli. benim spamın ana damarı +18 ama ne video ne resim hiç bir şey yok. önceleri newsle index aldırır bir günde 5k hite çıkarırdım. şimdi index almıyor ne yaptıysam. normal yoldan da index almıyor bi türlü. 6 gün oldu bir index yok.
bu arada newsde kelime filtresi çıkardı muhtemelen google titlerle bazı kelimeler olursa asla feedden getirmiyor. hatta tüm siteye engeli basıyor. farklı yollar denedim urlelerden kelime kullanmamaya başladım bu sekilde newsi atlattım içerikler geldi panelde görünüyor ama bu sefer de index almadı.
bu arada news le indexing apiyle alakası yok diyen arkadaşların bir kısımı olayı normal site olarak düşündüğü için öyle diyorlar ama yanıldıkları nokta siteler spam site kesinlikle newsle alakası var.
benim merak ettiğim normal yoldan indexlemeyi ne zaman açacak google? normalde bir site kaç günde indexleniyor özgün içerikle?