* Şikayetçi olduğum üye: @OsSav;
* Şikayetçi olma nedenim: Ossav nickli üyenin insanları yanıltarak ücretsiz dediği lisansı zorla satması
* İlgili konu URL:https://www.r10.net/cpanel-plesk-dir...lamiyorum.html * Açıklama ve kanıtlarım:
Merhaba,
@OsSav; ; nickli üye ücretsiz plesk panel sunduğunu iddia ederek r10'da her konuya lisans kodu eklereyek yorum yapmış ve bir süre önce gelen tepkilerden sonra kaldırılan bir konu açmıştır. Ücretsiz lisans kodunu her yere yazarken reklamlardan ve eklediği saçma sapan şeylerden bahsetmeyerek tüm forum kullanıcılarını alenen kandırmaktadır.
@OsSav; tarafından verilen lisans plesk panele eklendiğinde neredeyse geri kaldırılması mümkün olmamaktadır.(Kaldırılsa bile geri geliyor ve plesk panele zarar veriyor)
Plesk-cpanel kategorisinde hakkında açılan birçok şikayet konusu görebilirsiniz. Bu mağdur kişilerden biri de benim. Kendisinin lisansı yüzünden maddi ve zaman kaybı olarak zarara uğradım plesk tamamen bozuldu. Resmi olarak pleskten aldığım lisansı bile kullanamıyorum. Kendisi reklamların ve scriptin kaldırılması için kodu ekleyen herkesten 5 dolar istiyor. Oysa bu lisansı pazarlarken bu reklamlardan ve scripten asla bahsetmiyor.
Konumda bir başka arkadaşın belirttiği gibi windows task'e de görev eklemiş.
Lisans kodunu içerisinde plesk geçen her konuya atıyorsa tonlarca reklam eklediğini ve 5 dolar verilmezse pleskin tamamen bozulacağını belirtmeli. Aksi takdirde bu insanları alenen yanıtlmak ve zorbalık olur. Bu kodu ekleyen herkes bu kişinin lisansını satın almak zorunda yoksa plesk bozuluyor.(Sonra düzeltmek için günlerce uğraşıp duruyorsunuz) Kendisinden ben de dahil olmak üzere tüm mağdur olan arkadaşlar için bu kodların tamamen nasıl temizleneceğini içeren bir gönderi hazırlamasını istiyorum. Etik olarak herkesin zararını karşılaması gerekir.
https://www.r10.net/cpanel-plesk-directadmin/ kategorisine girerseniz
@OsSav; hakkında tonlarca şikayet göreceksiniz. Acilen bu mağduriyetin giderilmesini talep ediyorum. Rahat bir şekilde tüm konulara tonlarca reklam eklenmiş pleski bozan script içeren kodu da attığı için cezalandırılmasını talep ediyorum. Bu kodu kullanan insanların %99'u bundan habersizce kullanıyor ve mağdur olarak mecbur bu kişiye aylık 5 dolar ödemek zorunda kalıyor.