goldmoneys adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar iyi akşamlar şöyle bir sorun var

Ben zamanına isim tescil üzerinden almış olduğum hosta ve domaine site kurmuştum yandex mail ayarlamalarını yapmıştım.

Uzun bir süre ben ilgilenmedim bu siteyle siteyi farklı bir firmaya yönlendirmişler windows sunucu tabanlı sitenin domain kaydı isim tescil şimdi ben dns yönlendirmesi yaparsam isim tescil için

adımları sırayla nasıl takip etmem gerekiyor. Sitesinin veri çeken vs gibi bir durumu yok sadece HTML ile yapılmış bir site.

Edit: Ben bu yandex mail ayarlarının tümünü isim tescil ayarları üzerinden yapmıştım zamanında bu şimdi mx ayarlarını tekrardan mı yapacağım.
Merhaba goldmoneys,

İlgili firmada eğer alan adınızın dns bölge kayıtlarını firmanın alan adınız için sağladığı IP bazlı gelişmiş dns yönetimi ile gerçekleştirdi iseniz ve alan adınız halen aktif ise + alan adı halen size ait ise aynı şekilde gelişmiş dns yönetiminden host ip adreslerini güncelleyerek işlemi sağlayabilirsiniz.

Yandex MX kaydını ise aynı şekilde alan adı gelişmiş dns yönetiminden MX türü mx.yandex.net. ekleyerek gerçekleştirebilirsiniz.

İyi çalışmalar.