bilalaol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar. Resimde gördüğünüz gibi 6 modüllü. 5 ve 6 yı kendim ekledim
Bir siyasi partinin il başkanlığı

Kırmızı kare içine aldıgım yerde slider gibi girişini bizin yaptımıZ resimler işte valilik ziyareti. Girdiğinde resimleri görcek. 1 2 cümlelikte yazı. Üstteki fotoda matematik sembolleri yanına bizim belirledimiz bir resim. Arka plan ana menüde bizim belirledimiz renk yada resim. Modül içleri beyaz background olabilir.

1 örneğin İl Başkanlığı. İçeri girdiğinde solda 5 bar. İl başkanı,il başkan yardımcıları(içeri girdiğinde örneğin 15 başkan yardımcısının ismi onun içindede resim özgeçmiş), il yönetim kurulu üyeleri (yine aynu şekilde 30 40 kişi örneğin)kadın kolları başkanı ve gençlik molları naşkanı.

2.modüle Duyurular. Oraya girdiğinde bizim paylaştımız duyurular . Girişini biz yapcaz. İş ilanları gibi.

3.modüle Nöbetçi Yöneticiler. Burayada girdiğinde aylık nöbet çizelgesini görcekler. 1 tane pdf

4.modüle Faaliyetler. Biz resim giricez yazı giricez. İlk başta dedigim slider burdan çekebilir veriyi.

5.modüle iletişim. İçeri girildiğinde sosyal medya hesaplarımız adresimiz ve haritamı,.

6.modüle direk e devlet giriş

Yani basit ama şuan için bunu yapcak kadar bilmiyorum . Varsa yaparım diyen arkadaş konuşalım

Merhaba,yardimci olmak isterim. Direk e devlet giriş dediginizi tam anlayamadim?