Browser Fingerprint vb. etkenler var WebGL ile de yakalanabiliyorsunuz. Proxy kullanırsanızda WebRTC gibi etkenler var. Henüz bende beceremedim ve ustalaşamadım googlelayabilirsiniz bunları yanlış bilgi vermek istemem. Anti-detected Browserlar var ama baya baya tuzlu olduğu için maalesef denemeye fırsatım olmadı Portable Firefox ile Twitter hesapları yönetiyorum bir yerden sonra onlarda yakalanıyor. Ayrıca karşımızda Google var, Microsoft bile bunlarla girdiğiniz bilgisayarın verilerini paylaşıyor olabilir (!)

Ayrıca mobil veri özellikle Google özelinde hiç mantıklı gelmiyor. Örneğin bazıları Gmail yüklü telefonlarda mobil veri aç kapa yaparak çokça hesap açmaya çalışıyor ama mantıken siz zaten hesaba bağlandığınız an kendi Gmail hesabınız ele verilmiş oluyor zaten burda xxx@gmail.com var gibi.

Açıkçası Netblocker ile tüm uygulamaların internetini kesip USB kablo ile bilgisayara bağlayıp internet vererek uzunca süre hesap yönettim oralarda işe yarıyordu bu taktik ancak Google işi sıkıntı.