Hocam Google Play maksimum %18 kesiyor

Ne %50 si
işte bak bu baştan güvenin sarsılmasına vesile oldu belki bilmediğimiz bişey vardır açıklar hocamız
google play hangi işlem için %50 kesiyor merak ettim. Hiç bir fiyatlandırmasında yok da.
Bunun %50'sini Google Play Almakta
Kalan Kaarın %50sini Size Vereceğiz.
Yani Gelen Toplam Kazancın %25'si Direk Sizin.
bu cümlede ben hastayken bakmama rağmen ufak bişey fark ettim
google play %50'yi aldı
kalan %50 kâr ise bu kârın %50'si size %50 si bize ise
gelen toplam kazancın %25'ni ne alaka oluyor yani şunumu diyorsunuz ortalama 10 k geliyor diyelim 5k gitti 5k bölüşülcek 2.5k size 2.5k k bize diyelim
sonraki zamanda ortalama 6k geliyor bunun 3k google aldı 3k sı ise paylaşılcaksa ordaki 2k bizim 1k sizinmi oluyor
ve burdaki mantık aslında maaşlı değil ortaklı çalışma şekilde %50 olcak biçimde ve 2000 tl garantimi oluyor her ay eğer böyleyse aslında bu iş gerçekten iyi teklifin %50'lik oranına bakıcak olursak
işin kâr hesap tarafında play hesabından uygulama ne kadar kazandı ne kadar kazanmadı bu verilerde paylaşılcaksa gerçek ortak gibi mükemmel
ha eğer çalışan olcak ve 2000 tl ücret verilcek şeklindeyse hiç değil
ilk dediğim mi ikinci dediğim mi şeklinde arıyorsunuz hocam?
Sabah 10 gece 2 ve aylık 2000 TL için bilgisayarın kapağı bile açılmaz
Köle kazandığı parayla köle tutsa yine daha fazla kazanır
Günlük 16 saat çalışma ve ayda 2.000TL
Yazıp yazıp hep geri sildim. En iyisi yazmadan geçeyim, Allah akıl fikir versin
=MeKa01;1083873197]Köle kazandığı parayla köle tutsa yine daha fazla kazanır[/QUOTE]
Öncelikle Şu Üstte Yazılanlara Cevap Vereyim Tek Cevabım Olup Konuyu Kapatacağım.
Abe Akıllı Arkadaşlarım Benim Abe Çok Mantıklı Konuşan Herşeyi Çok Bildiğini Sanan Akıllımı Akıllı ülke Bekçisi Gibi Olur Olmadık Şeyler Konuşan Kardeşlerim Yurtdaşlarım benim.
Uygulama Para Vermek Benden + Onun İçin 5 Ay Boyunca Sabah Akşam Programı Büyütmek İçin Gerekli Olan Yazılımını Yazan , Eve 5 Bilgisayar 5 Telefon 5 Sim Kart Alıp Aylık + İnternetlere Ayrı Ayrı 200er GB Alıp Oda 270TLden 1350 TL Sadece İnternet Faturası Bunun Elektriği VB V. Ki İnanmazsınız Şimdi Siz İnanmayan Arkadaşlar İçin Gelip buraya bütün faturaları atarım.
Daha sonrasında Uygulamayı Büyüten Ve Kazanç Getirir Hale Sokan. Daha Sonrasında Buraya İş Arayan Arkadaşlar İçin Aylık Minumum 2000TL kazanacağınız Ve Eğer Sabah 10 AKşam 2 Arasında Çalışırsanız kat kat üstünü kazancırsınız Kazancın %50'sini Vaadettiğim yani sadece Mesajlaşarak Benim Bütüüüün Uğraşlarım Kadar Para Kazancağını Dile Getirdiğimi
Ve Eğer 2000TL kazanırsa o Ay Kazancın Tümüüü sizin Dediğimi ! Anlamayıp Boş Laga luga yapan arkadaşlar Siz Böyle Olmaya Devam edin.
Bunun %50'sini Google Play Almakta
Kalan Kaarın %50sini Size Vereceğiz.
Yani Gelen Toplam Kazancın %25'si Direk Sizin.
bu cümlede ben hastayken bakmama rağmen ufak bişey fark ettim
google play %50'yi aldı
kalan %50 kâr ise bu kârın %50'si size %50 si bize ise
gelen toplam kazancın %25'ni ne alaka oluyor yani şunumu diyorsunuz ortalama 10 k geliyor diyelim 5k gitti 5k bölüşülcek 2.5k size 2.5k k bize diyelim
sonraki zamanda ortalama 6k geliyor bunun 3k google aldı 3k sı ise paylaşılcaksa ordaki 2k bizim 1k sizinmi oluyor
ve burdaki mantık aslında maaşlı değil ortaklı çalışma şekilde %50 olcak biçimde ve 2000 tl garantimi oluyor her ay eğer böyleyse aslında bu iş gerçekten iyi teklifin %50'lik oranına bakıcak olursak
işin kâr hesap tarafında play hesabından uygulama ne kadar kazandı ne kadar kazanmadı bu verilerde paylaşılcaksa gerçek ortak gibi mükemmel
ha eğer çalışan olcak ve 2000 tl ücret verilcek şeklindeyse hiç değil
ilk dediğim mi ikinci dediğim mi şeklinde arıyorsunuz hocam?
Uygulama 2.000TL getirene Kadar Kazanç Tamamen Sizin 2.000TL Üstü Yarı Yarıya demiştim Fakat Hiç Bir Heves Bırakmadılar İptal.
Hocam Google Play maksimum %18 kesiyor

Ne %50 si
Aynen Kardeşim Aynen %18 Kesiyor
işte bak bu baştan güvenin sarsılmasına vesile oldu belki bilmediğimiz bişey vardır açıklar hocamız
google play hangi işlem için %50 kesiyor merak ettim. Hiç bir fiyatlandırmasında yok da.