Şu an reklamlar tekrar gelmiyor hocam bana, tek sorunum lisansı sürekli o firmanın lisansını atıyor içeri kendi orijinal lisansım olmasına rağmen. Plesk upgrade'de hata vermeye başladı, manuel bi güncelleme denicem gene olmazsa bi pazar günü pleski ve eklentilerini komple silip tekrar kurucam. Bu arada windows task'larını da kontrol etmeyi unutmayın. Her şey beklenir bunlardan!
Şikayet konusu açılacaksa en yüksek ses çıkartacakların başında geliyorum. Ayrıca kimlik bilgileri vs elinde olan varsa KVKK kapsamında soruşturmada başlatırız.
*** Tam olarak dediğim gibi windows task'e de görev atmış kendisine.
Bu eleman hala neden forumda barındırılıyor anlamak mümkün değil. Şu pleski halledeyim şikayet konusu açacağım hocam. Bugün en geç yarın açmış olurum. Bu eleman sağlam ayak değil. İlerde milletin başına büyük sorunlar açar. Şunları yapan adam net d0landırıcıdır. Hiçbir düzgün insan ücretsiz plesk lisansı adı altında bunları yapmaz. Sanki hayatımız boyunca bir bunun lisansını kullandık. Ben böyle bir şey görmedim. Gider pleskin kendisine 30 40 dolar veririm bu elemana 1 kuruş vermem. En azından adamlar dürüstlükle işini yapıyor