Forumda plesk hakkında uzman bir arkadaşa temizlik yaptırttım üzerine lisans satın aldım hocam ancak bugün tekrar lisansı eklenmiş. Komple plesk tekrar temizlenecek. Bu yaptığı şey reklam değil d0landırıcılık. Ücretsiz olarak sunduğu bir ürün üzerinden şimdi milletten zorla para istiyor. Vermeyenler bundan kurtulamıyor. Toplanıp bunun hakkında bir şikayet konusu açalım. Bu yaptığı şey zorbalık. 5 dolar para değil ancak böyle d0landırıcılara yedirecek 1 kuruşum yok. Allahın belası haftalardır bunla uğraşıyorum. Bir şekilde kendi kendine tekrar geliyor. Pleski komple bozuyor. Bunun yüzünden google authenticator bile kullanamıyorum onu da buga sokuyor komple panele giriş yapamıyorsun
Şu an reklamlar tekrar gelmiyor hocam bana, tek sorunum lisansı sürekli o firmanın lisansını atıyor içeri kendi orijinal lisansım olmasına rağmen. Plesk upgrade'de hata vermeye başladı, manuel bi güncelleme denicem gene olmazsa bi pazar günü pleski ve eklentilerini komple silip tekrar kurucam. Bu arada windows task'larını da kontrol etmeyi unutmayın. Her şey beklenir bunlardan!
Şikayet konusu açılacaksa en yüksek ses çıkartacakların başında geliyorum. Ayrıca kimlik bilgileri vs elinde olan varsa KVKK kapsamında soruşturmada başlatırız.
*** Tam olarak dediğim gibi windows task'e de görev atmış kendisine.