Merhabalar, süreç ve komisyonlarla ilgili özelden bir PM bilgilendirmesini sağlayabilir misiniz ?
Merhaba komisyonlar hakkında ve süreç hakkında bilgi alabilir miyiz ?
Merhaba, bilgi verir misiniz? Daha önce 2 kere bu numaradan ( (+90542xxx1008) bayilik ile ilgili bilgi almaya çalıştım. Arayacakları söylendi ama arayan olmadı.
komisyon oranlarınızı öğrenebilirmiyim
Merhaba, komisyonlar oranları ve süreç hakkında bilgiyi özel mesaj ile gönderebilir misiniz?
Komisyon oranlarıyla birlikte bilgi alabilir miyim? Yabancı ülke şirketi ile katılabilir miyim illa Türk şirketi mi olması gerekiyor? Teşekkürler.
Merhabalar, süreç ve komisyonlarla ilgili detaylı bilgilendirme alabilirmiyim?
Süreç ve komisyon oranları hakkında bilgi alabilri miyim?
Detaylı bilgi alabilir miyim? Teşekkürler.
Merhaba
ben 5 yıllık bir grafik tasarımcıyım müşterilerim genellikle yazılımcılar oluyor.
Ben de Malatyada sizin bayiniz olarak hizmet vermek isterim.
Detaylar nelerdir?
Whatsapp: 05331980744
Merhabalar,
Bir süredir partner sistemimiz üzerinde geliştirme çalışmaları yürüttüğümüz için bilgi taleplerinize sistemimiz netleşene kadar yanıt verememiştik. Şu anda ikas partnerlik başvuruları için web sitemizde özel bir sayfa ve form oluşturduk. Detaylı bilgi almak için
https://ikas.com/tr/partnerlik-kayit-formu üzerinden partnerlik formunu doldurarak başvuru yapabilirsiniz. Ekibimiz kısa bir inceleme sonrasında sizlerle iletişime geçerek bilgilendirme sağlayacaktır.
İlginiz için teşekkür ederiz.