Kahkahalar atmışsın.

Pislik olana pislik olduğunu gösterir şekilde ceza vermek bence gayet yerinde bir davranış şeklidir. Umarım yakında Ankara'da da bu tarz çalışmalara başlanır diyeyim de kahkaha atma sırası bana geçsin 😅
Hocam bizim belediye başkanının işi başından askindır böyle boş işlere vakti olucağini zannetmiyorum bu sadece iş yapiyoruz haberi ama boş bir haber bundan bir şey cikmayacagini sende biliyorsundur bende biliyorum 😁
Bence oturduğu koltuğun hakkını versin bana göre bomboş işlerle uğraşıyor belediye başkanınız, örnek bir sigara paketi kaç kişinin elinden geçiyor bilgisi var mı belediye başkanınizin,ben markette çalıştım aktarayım
Toptancı depoya getirir depoda sayım yapilir teslim alınor kafes tarzı bir mekanda istifciler istif yapar ve markete sıra sıra dağıtılır marketci dizer akşam sayım yapilir sigaralar saklanır ve tekrar sabah dizilir ve her vardiya da farklı bir çalışan müşteriye teslim edildikten sonra kaç adet parmak izi olur sizce o pakette bunu belediye başkanıniz bulursa yarın gelsin sherlock Holmes olarak ise başlasın 😁
Üretim yapanları saymadım bile.
Gülmem sizinle alakalı değil desteklemeyin böyle şeyleri ekstra tepki gösterin bence.