bu son cevabımdır:
1 Asla Ama Asla trolluk yapmak değil tevafuk oldu konu üzerine den geldi benim fikrin inancım nerde olursa olsun ben yine aynı şeyi savundum savunurum savunmaya devam edeceğim..
2 Senin derdin asla yabancılarmış vs değil senin tek derdin ülkeme gelen arap yada kürt kökenli göçmenler olmasıdır. ukraynalı yada yabancı avrupa bi ülkenin vatandaşlarını kapıda karşılarsın bırak bana edebiyat yapmayı...
Liyak dediğin şeyin kelime anlamını bilmiyorsun sanırım.. ( Sözlükteki Anlamı: layık olma, yaraşma, yaraşırlık, uygunluk.: Bu ülkenin başında birileri varsa bunlar liyakat sahibidir değerlidir. bu ülkenin yarısından oy almış insanlara liyakatsız diyorsan oy vermiş herkese hakaret etmiş oluyorsun..
senin siyasi fikrine ters geliyor diye kötü fikirlerini insanlara doğru empoze etmeye kalkma.. ve burası bi siyasi arena değil sanırım bunu en iyi sen biliyor olmalısın.
Bu konu için kalın sağlıcakla ..
Kim yarısından oy almış?
Bak bakayım kaç kişi seçmiş, bak bakayım mühürsüz oy ne anlama geliyor?
Evet mülteci istemiyoruz. Kanla alınan, atalarımızdan emanet bu vatanı kendi keyfinize göre satmanızı keyfinize göre paylaşmanızı istemiyoruz.
Kadınlarımızın çocuklarımızın rahatça dışarıda gezmesini istiyoruz. vatan namus kavramının herkes için aynı olmadığını Türk milleti çok net gördü.
Siz bunları ülkeye alıyorsunuz patlama olunca da ülkemde patlama olmuş internet kısıtlansın...