Noblee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Melih hocam, sizle telefon üzerinden veya wp'dan ara ara görüşmelerimiz oldu, sizin yoğunluğunuzun farkındayım. Bu sebepten dolayı sözüm meclisten dışarı yazdım. Ama ''nitekim siz sanırım dediklerimi pek ciddiye almadınız ve benden sonra birçok arkadaşa gittiniz.'' demişsiniz. Ama bu konuda hizmet almam için r10dan bir arkadaşa siz yöneldiniz beni
Bu önemli bir detay değil ama Önemli web verileri konusu çok şişiriliği için WP Optimizasyon hizmeti verenlerde bu durumu iyi kullanıyor.
İşinize olan saygınızdan ve pazarlama zekanızdan dolayı sizi ayrı tutuyorum
evet üstat size tema değişikliğine yanaşmayınca ö.web.v optimizasyonu için yönlendirdim gerçekleri kendiniz duyun diye
diğer yandan güzel düşünceleriniz için de ayrı teşekkür ederim sağolun var olun

Pavel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ve hocam bu yaptığınız başarılı operasyonun seoya hiç bir etkisi olmayacak. deneyin görün teknik seonun seoya etkisi yok değil ama spam ve backlink her zaman kazandırır. bu sonuclarınız 50 olsun ama spam ve backlink basın yine zirveye çıkarsınız.
sana ö.web.v optimizasyonunun seoya etkisi olduğuna dair onlarca optimizasyon çalışması göstersem?

hocam gözünüzü seveyim nereden duyup inanıyosunuz böle şeylere.
bugün bizzat seo hizmetleri içinde olan kimse önemli web verilerinin seo etkisi olmadığını söyleyemez.
çünkü sonuçlar net bi şekilde ortada ve bunu okumak hiç zor değil.