Trust adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ukrayna vize, ukrayna eğitim danışmanlık konusunu ne zaman açarsınız?
oyle bir sey yapmaya ihtiyacim yok, biraz kahve aldim ve soru yanitliyorum cunku turk gencleri buna cok merakli ve nasil bir yerde yasadiklarini nasil bir yerleri gormek istediklerini ve birileri cevaplar verdikce insanlarimiz daha net yanitlar alabilir seklinde dusunuyorum kar amaci guderek bu isi yaparsaniz bazi dogru ve seffaf seyleri sirf para kazanmak icin yanlis soyleme ihtimaliniz var velhasil ben kar amaci gutmeye ihtiyacim yok paraya da kendi isim disinda baska bir sey yaparak kazanma ihtiyacim yok kendi isim yetiyor

Malysh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende normalde Krasnodarda yaşıyorum Rusya'da Lviv, dnipro, Odessa çok kez gidip gelmisligim var heleki Lviv belki hayatımda beğendiğim en güzel şehir o eski halinden eser var mı şimdi gittiniz mi oraya veya?
krasnodarda musterim var. evet. belarusa gittim. ve az bucuk rusyayı biliyorum. rusya ozgur bir ulke degildir oradaki halka putin nasil lurazensko nasi diye bile soramiyorsun demek istedigim su ki batiya cok kapalilar. onlari bazi propaganda medyalariyla ornek haberlerle orgutlediklerinden yabancilari yabanci olarak gormekteler ta ki onlarin dilini ogrenirsen iclerine girmen mumkun. yabanci dil konustugunda onlarin beyinlerinde bir adim geridesin ama ukraynada bir adim ondesin cunku batiya olumlu bakiyorlar. bu yuzden savas var. bu cogu ulkede gecerli. polonya da bu sekilde. tarihe dayaniyor. velhasil lvive gittim. arastirmalara gore %80 kadin diyorlar ama ben %20lik erkek kismini goremedim o kadar fazla kadin vardi... hatta bir anim var. tirnak makasi alacaktim kadin illa tutturdu ben kesecegim diye.. lviv guzel evet ama gencseniz ogrenci ararsaniz ogrenci clupları eglence hayatı falan onerim kyivdir.. metropolitan şehir. ayrica ben uzgun uzgun sehirde gezdim bazi yerler yikilmis ama insanlar hala mutlu ve hala birbirlerine kenetlenerek danslar eglenceler yapiyor. cogu bati ulkesinden mutlular. beni bu ulke gercekten sinirlerimi ve kendimi tamir ediyor. kimse isini sormuyor, kimse hangi ulkeden oldugunu sormuyor, kimse seni yargilamiyor. polonya bu sekilde degil mesela. bu yuzden ukrayna........