Öncelikle dünyanın en saçma reklam taktiği olduğunu söylemek istiyorum. Arkadaşım ücretsiz bir hizmet veriyorsun sonra bizim bilgimiz dışında her yere kendi reklamlarını eklediğin yetmiyormuş gibi lisanslamayı da kendine bağlıyorsun! İsterse 1 TL'ye lisans satsınlar gene almam öyle nefret ettim kendilerinden!
Reklamları ve cron kapatma için aşağıda ki yolu izleyebilirsiniz.
Öncelikle plesk linux veya windows fark etmeksizin, Cron işlerinden içinde ossav geçen görevi durdurun, silmeyin çünkü tekrar ekliyor arkadaşların scripti.
Ben windows kullandığım için devamını Windows Plesk üzerinden anlatıyorum.
2. olarak Uzak masaüstü ile sunucunuza bağlanarak C:Program Files (x86)Pleskadmincppublicjavascript dizininde ki main.js dosyanızı not defteri veya notepad++ ile açarak en altta yer alan ossav scriptini silerek dosyayı kaydediyorsunuz.
3.olarak C:Program Files (x86)Plesk dizininde Ossav araması yapıyorsunuz. Çıkan zip dosyası ve klasörleri siliyorsunuz. Bunu yaparken plesk hizmetlerini durdurmanız gerekebilir ve localde plesk açık olmasın.
Şu an reklamlar ve cron işleri tamamen yok oldu fakat kendime ait parallels'den alınmış lisansı yüklemeye çalıştığımda hala ossav'a ait trial lisansı yüklüyor. Çözdüğümde onu da yazacağım