BaRBaRYaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Madde 26
Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir.

Madde 27
Herkes, bilim ve sanatı serbestçe öğrenme ve öğretme, açıklama, yayma ve bu alanlarda her türlü araştırma hakkına sahiptir.

...
Şimdi anayasada bunlar yazıyor diye galatasaray amigosu gitsin fenerbahçe standında elinde galatasaray bayrağı ile şampiyon galatasaray diye bağırsın diyorsun yani.

Ben anlamadım bu wiki ciler sizin düşüncelerinizi kendinize ait bir sosyal medya hesabınızda yayınlamanıza mı engel oldular !!!!

Emek kısmına gelince; kim için harcadınız o emeği ya da harcamadan önce kime sordunuz? BİR TERZİ Trabzonsporun stadında dalgalandırmaları için 30 gün boyunca uyumadan yemeden içmeden çalışıp fenerbahçe bayrağı hazırlasa, sonrasında da bu bayrağı trabzonspor stadına asmadılar diye benim 30 günlük emeğim var trabzonspor stadını kapasınlar dese ne dersiniz ?

Gizemli olmaya çalışmanız sonucunda bu kadar kişinin gözünde, şu an dile getirdiğiniz isyanın yukarıdaki örnekten hiç bir farkı yok maalesef...
Merhaba Abi, Yorumun için ilgili cevap verdiğin için teşekkür ederim.

Size katılmıyorum Verdiğiniz örnek hakaret ve kışkırtma işaretli alalen suç örneği.

Biz türkülerin sorunu
Yazılanı anlamama
Yazılanı uygulamama
ABD ve Avrupa ülkeleri bu yüzden ilerde her alanda yazılanı ve uygulamayı gerçekleştiriyorlar.

Tİki WİKİ dediğiniz sadece uluslararası Bir aracı Firma, "Bilgiliyi Aktaran oluşturan insanlardır."

Senin kuralına uydum açtım. Lakin senin ekibin kafasına göre senin çizgiden çıkıyor ise keyfi hizmet e mahsur olur. Firma kariyerin bu açtığım konudaki gibi yerlerde gezer.

Burada kocaman Bilgi eksikliği olan insan görmüş oldum hepinize teşekkür ederim.

Dip not : Benim sorunumdu Konu kısaca kurallara uysanda Tiki var