Feed'de gönderim ücreti belirtilmediyse + gönderim yazması feed kaynaklı değildir. Merchant Center gönderim ayarlarından ücretsiz kargo olarak ayarlayabilirsiniz. Bazı ürünlerin kargosu ücretli ise yine Merchant Center gönderim ayarlarından uygun şekilde ayarlamanız gerekiyor. Feed içerisinde gönderim ücreti belirtiliyorsa veya otomatik tarama ile ürünleri çekiyorsanız kural oluşturarak gönderim ücretini sıfırlayabilirsiniz.

USD olmadan TL ile göstermek için feed'e sadece ₺ değerinin eklenmesi lazım. Dinamik olarak bu yapılabiliyorsa sorunu çözebilirsiniz. Sitenizdeki fiyatlar USD ise veya feed'deki fiyatlar USD ise o zaman yapacak bir şey olmayabilir.

fadosolrelamisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, ürünlerim aşağıdaki şekilde listeleniyor. Liste fiyatlari USD. Kur çevirimi yapıyor ancak +vergi + gönderim diyor. Kaldi ki bunlar yok. @ikas; sisteminden çıkış yapıyorum.

Sorum şu, ikas sisteminde fiyatlar USD. Dinamik olarak fiyatlar değişiyor. Google Alışveriş başlığındaki diğer ürünler gibi sadece TL olarak ürünleri göstermek mümkün mü?

Aşağıda ekran görüntüsü paylaştım. Sorunu benden daha iyi anlatıyor sanırım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Not: telefondan yazdım, hatalar varsa affola.