Ya sen ne kadar ukala birisin? Benim ekmeğimi baltalayıp bana yarım yarım anlatıyor diyorsun. Ben tüm yazışmaların ekran görüntülerini koyabilirim dedim zaten. Sen asıl yarım yarıom kmoyuyorsun. Şuan senin yüzünden sitem çalışmıyor.
Bakın arkadaşlar ben şuan can çekişip hosting arıyorum,o ne kadar sakin "robot gibi" cevap veriyor. Karşısında insan değil sanki robot var. Sen kendin insansın ama işini çözmeyip ekmeğine kan doğradıkların parayla köle satın alıyor öyle mi?
Arkadaşlar VDS'i aldım PLESK panel vardı. Sorun CWP kurulumu sonrası ortaya çıktı. DNS bölgesinden el atıp insan gibi düzeltseler sorun kalmayacaktı. Ticket'ı uzattıkça uzatıyor aynı robota cevap verir gibi. En son "paranı öde bakarız" a getirdi. Ödedim ve gelen cevap "12-24 saattir" oldu. Bende sinirlenip saydırdım, bunu da konuyu açarke söyledim ve saklamadım. Konuyu kıvırıp manipüle etme!
Kendisinin attığı ekran görüntüsünden gizli yada eksik brşey demedim fazlasını söyledim. Paramla rezil oluyorum. Beyefendi konsolos itibarı bekliyor bizden. Parasını ödeyelim, hizmetini alalım ama çalışmasın bir de "aman efendim" çekelim.,
Olm sen adamsan ödediğim para sonrası bana kızıyorsan bile o işi panelden çözerdin. Eğer adam değilsen ve harama razı olup işimi çözmüyorsan ve hala itibar bekliyorsan aklına gelecek tüm o ticket ta olan ve olmayan lafları üzerine alın. Telefonum 0 533 814 84 23 Nasıl istersen görüşüp çözelim. Sen ekmeğimi mahvettin.

Benim işim durmuş, sitem kapanmış. Çalışan sunucu, biz dokunmadan kapanmış. Sen maval okuyor ve utanmadan cevap veriyorsun.