FurkanBicer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar arkadaşlar,

Detaylar çok fazla ancak, kısaca özetlemem gerekirse.
Eşimin bağırsağına bulaşan amip dizanteri için hastanede tedavi yatışı yapmıştık (Cumartesi günü). Salı sabahı ise sağ bacağında ve kolunda hissizlik şikayetiyle tomografiye yönlendirildi.
Tomografide beyinde pıhtı atması sonucu kanama olma ihtimali var denildi.
Salı akşamına sağ kol ve bacağında hissizlik arttı hareket güçlüğü oldu artık. Bunun üzerine Salı gecesi pelteklik başladı.
Çarşamba sabahı konuşma gücü de zorlaşmaya başladı, beynin sol kısmında kanama ve ödem oluşmuş.
Çarşamba (dün) akşam Muğla Eğitim Araştırma hastanesine nakil olduk. Eşim nöroloji yoğun bakımına alındı.
Buradaki doktorların ilgisi ve alakası daha iyi çok şükür ancak yine de hayati risk devam ediyor. (Aynı anda Samsun ve İstanbul olmak üzere bir çok doktordan destek bilgisi almaya çalışıyoruz rapor ve radyolojik verilerine göre.
Perşembe (bugün) sabah tomografisinde kanamasının ve ödemin Çarşambaya göre aynı olduğu ancak kanama ve ödemin artış olmasa bile normalde büyük olduğundan riskin devam ettiğini söylediler.
—— Edit: 11.11.2022
Dün gece tekrar tomografi çekildi. İlerleme çok şükür yok doktorlar 1-2 gün daha stabil olursa iyileşme hızlı olabilecek diye düşünüyoruz dediler. Ek olarak eşim hortumla mamayla besleniyordu. Bugün yoğurt yemek istemiş yemiş, bendende gidip meyveli yoğurt ve puding almam istendi ne kadar mutlu oldum anlatamam, koşup aldım.
— Edit : 12.11.2022
Cumartesi 22.00’da çekilen tomografide ödem ve kanama aynı seviyede ancak, doktorlar cerrahi müdahale yapabiliriz demişlerdi. Son karar eşim bir olumsuz gelişme yaşamazsa Pazartesi gününe kadar tomografi çekmeyecekler, Pazartesi çekip duruma göre cerrahi operasyon ya da ilaç tedavisine devam kararı verilecek. Dualarınız için Rabbim her birinizden ayrı ayrı razı olsun.

Konuyu okuyan denk gelip bakan tüm R10 üyelerinden bir dua rica ediyorum.
Rabbim düşmanıma bile böyle sağlık sorunu vermesin, gerçekten çok güç bir durum.
Rabbim, eşime en kısa sürede sağlığına dönmesini nasip eder inşallah.

Edit: Konuyu açarken söyleyememiştim, eşim bu süreçte 6-7 haftalık hamileydi. Pazartesi günü sabahta bebeğimizi kaybetmiştik. Rabbim tüm yavruları anne-babalarına bağışlasın.
Allah yar ve yardımcınız olsun tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah.