Hocam ahrefs hesabım yok semrush backlınk olarak cok sağlıklı sonuc vermez. Ama bu site zaten sadece 20 tane anahtar kelime de sıralanmış kolay gözüken kelimeler geçilebilir bence.
Bu anahtar kelimelerin etrafında daha kapsayıcı yazılar yazın şimdi bir de tabi google arama amacı var hocam . Adam bergama granit taşı satın alacaksa sizin siteye girmez çünkü satın alacak siz eğer blogsanız tabi dediğim şey . Ama siz de ticaretini yapıyorsanız bu ürünlerle ilgili bol makale yazın yazdırın rahatlıkla geçilir iç linklemeyi iyi yapın bence sorun çözülür.
Reisim ben bir örnek üzerinden google hakkındaki olumsuz düşüncelerimi ortaya koymak istedim. Adamlar hacklinkle tepedeler ve defalarca şikayet etmeme rağmen bir ceza almadı demek istedim. Konu benim onu geçip geçmememden farklı bir noktaya evrilmiş durumda. Yeni bizim sektörde durum buysa diğer sektörlerde de aynı şey geçerlidir. Çok kötü bir sistemi var google nin bence. Hayatın ta kendisi gibi google da. Yani etrafımızda ne kadar it, uğursuz varsa işleri yolunda gidiyor ya hani; işte google da da aynısı. Nerede hile hurda ile iş koşturan adam varsa hep başarıya onlar ulaşıyor. Zalım bu dünya.