Bir rakip site var, yeminle bir ton kırık linki var. Backlink sayısı sıfır. Sadece index sayısı fazla diye google beni 7. sırada süründürürken onu aylardır tepelerde tutuyor. Bense wordpress kurdurdum, seosuna optimizasyonuna dikkat ediyorum, 2 günde bir en az 300 kelimelik özgün makale giriyorum. Titizlikle keyword, tags vs... ne gerekiyorsa yapıyorum. Forumdan en temiz backlink çalışmalarını yaptırıyorum ama olmuyor. En çok zoruma gidense özgün makale girer girmez 7. sıradaki sitemi 9 a falan atıyor 1 saat sonra o zaman da ağzıma küfür şelalesi akıyor yeminle. Bu google ın gerçekten bazı şeyleri düzgün ve aklıbaşında yaptığına inananınız var mı sizin ya. Kimse bana anlatamaz yok ayhan karaman mış ahmetmiş mehmet miş. Google öyle çok da harika bir sistem üzerinde çalışmıyor. Rakibi olmadığı için kim kime dum duma işte. Kalite konusunda çok da titiz değil.
Hocam bir sürü sebebi olabilir ben de bazı anahtar kelimelerde rakip siteyi geçemiyorum özgün ve ondan daha detaylı yazmama rağmen . Çünkü rakibim o makaleyi 2014 de yazmış ben 2022 de
Google 15 günlük hava durumu yazın sonucu görün hangi site 1. sırada

Tavsiye olarak semrush gap kullanın rakibinizi incelemek daha kolay olur . Konu otoritesi sağlamaya çalışın anahtar kelime odaklı çalışmayın bence .