Noblee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Önemli web verilerinin sıralama faktörü o kadar yazıldıki,
R10da bilindik wp optimizasyon hizmeti veren çoğu kişiyle görüştüm. Ya vakitleri yok yada 3bin üzerinde rakamlar istiyor.
Tek sorun CLS olduğunu dile getirdiğim halde, yapacak kimse bulmamadım
Üst menüde 1 kategori fazla eklendiği için tüm sitede cls sorunu oluştuğunu deneme yanılmayla çözdüm. Şuan cls 0.001'de.
Sözüm meclisten dışarı ama wp optimizasyon hizmeti suistimale açık bir hizmet...
üstat senin sözün bizzat meclisten içeri ve bunu anlayışla karşılıyorum

ilk başta gelip benden hizmet istemiştiniz. size bu tür bir optimizasyonun çoğunlukla uğraştırıcı olduğunu belirtmiştim.
kısayol olarak tema değişikliğinden bahsetmiştim. nitekim siz sanırım dediklerimi pek ciddiye almadınız ve benden sonra birçok arkadaşa gittiniz.

sonuç olarak herkesin bu tür bi optimizasyon için yüksek fiyatlar istediğini görmüşsünüz.

bu durum dünya genelinde böyle. çünkü şuan önemli web verilerinin nokta atışı çözümü yok.
örneğin belki cls sorununuz tek optimizasyon hamlesiyle çözülecek. fakat belki ne yaparsanız yapın temadan kaynaklı sıkıntılar çıkacak.
dolayısıyla verilecek hizmetin süresi uzadığı kadar, sonuç başarılı olmazsa iade edilme durumu da var.

tüm bunları dahil ettiğinizde keskin bi sıralama faktörü olan önemli web verileri optimizasyonunun maliyeti artıyor.

geriye iki seçenek kalıyor. birisini zaten belirtmiştim, önemli web verilerinde başarılı temalara geçiş yapmak.
ikincisi de, self made dediğimiz; kendi sorunu kendin çöz yaklaşımıdır. şuan yurtdışında ö.web.v konusunda birçok kişi böyle yapıyor.

bu iki yaklaşım da, önemli web verileri optimizasyon hizmeti almaktan daha tasarruflu olur sizin için.

sanırım ö.web.v başarılı temaları sağlamanın haricinde birde bu optimizasyonun nasıl yapıldığıyla alakalı kurs falan çıkarmalıyım.
en azından bu tür bi optimizasyonu hizmet olarak almadan kendi sitelerinde uygulamak isteyen arkadaşlara yardımcı olur