Zahit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Düzeltiyorum:

Açıkcası yorumları okudukça dehşete düştüm, arkadaşlar lütfen yapmayın hepiniz mi burjuva ailede büyüdünüz.
Daha belki ergenliğe bile girmemiş bir çocuktan bahsediyoruz.
Eğer bir eğitimci öğrencisine saygıyı öğretemiyorsa gitsin yarın istifasını versin.
Birde böbürlene böbürlene aşağılayan herbişeyolog kimseler çocuğu eğitimden şutlamaktan bahsediyor.

Bakın samimi söylüyorum arkadaşlar, yemin ediyorum size.
Çocukken hızlı abilerin olduğu bir semtte büyüdüm, hiperaktivite ve disleksi var.
İlköğretim diploma notum 4.86 LGS de Trakya da giremediğim lise yok, o zaman Fatih Koleji %100 burs ile evime ikna heyeti gönderdi çok şükür babamda sevmezdi fetullahı vermedi.
Lise hayatımda ise ne yazık ki, 6 tane liseden sürgün yemiş 32 yaşında bir kardeşiniz olarak söylüyorum.

İnsan eğitilir arkadaşlar, insan öğrendikçe gelişen ve gen aktarımı sayesinde binlerce yılda mağaradan gökdelenlere çıkmıştır.
20 yaşımdan sonra hastalığımın farkına varabildik ancak, psikolojik tedavi gördüm.
Kitaplar okumaya başladım, 50'ye yakın akademik kongre düzenledim yüzlerce profesör dinledim.
Kütüphanemde 400e yakın kitap oldu, önümüzdeki sene 100 kitaplık okuma listemi hazırladım bile.

Yani arkadaşlar, İNSAN öğrendikçe gelişir ve lütfen ÖĞRETMEN iseniz "ÖĞRETİNİZ"
Hocam problemi söylemişsin ve kendinden bahsetmişsin fakat çözüm yolu/yollarından bahsetmemişsin. Onları da rica edebilir miyim?