Anachronos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türkiye IP lerinden organik bir şekilde siteme istediğim kelimeden organik hit gönderebileceğim bir yazılım arıyorum.

Hit blaster gibi analytics kandırmaya çalışan bir şey aramıyorum. Gerçekten organik bir şekilde hit gönderebilecek, kelime bazlı giriş yapabilecek TR IP lerinden gelen ziyaretçi yazılımı arıyorum.

Böyle bir yazılım varsa satan veya elinde bulunan arkadaşlar lütfen PM gönderbilirse veya konu altında bilgi verebilirse sevinirim.
Yapay hit ile Google sıralamanız yükselmeyecek tbm yükselmeyecek hiç bir şey yükselmeyecek ve artışa geçmiyeceksiniz aksine üstüne üstük birde aldığınız hiti hit almayı bıraktığınız an yakalayamazsanız bu sefer gözden düşeceksiniz yani %0 yarar %100 zarar.Google bunları anlar hocam hit gönderiyorum diyen kişilere kaç ip olduğunu sorun diyelim ki 5000 ip numarası var oradan hit gönderiyor.3 hafta 4 hafta o ipler sizin sitenize girecek sonra gene başa dönecek aynı ip ler gene sizin siteye gelecek bu şekilde dönüp duracak bunu da googleda anlamayacak ? Sadece bununla da kalmıyor, bildiğiniz gibi Google siteler içerisinde fare hareketlerine ve kullanıcıların hangi sayfada hangi tepkileri verdiklerine kadar birçok detayı bizden iyi biliyor. Hit programları site içinde gezinme işini rastgele yaptığı için direk kendini ele veriyor. Boşuna emeklerinize yazık etmeyin. Şahsi görüşüm.