tolgi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilgisayar başında bir odada çok oturduğunuza göre odanın havası, akarlar akıntıya neden olmuş olabilir. Süpürgeniz nasıl, filtresi, torbası, görünürde değil doğru düzgün süpürmesi önemli hepa filtreler falan var..
Aslında temiz bir oda için uğraşmanız da buna neden olmuş olabilir, kullandığınız temizlik ürünleri nedeniyle, kokulu ürün kullanmayın, basit ve kaliteli temizlik ürünleri kullanın.
Açıkçası hocam ben temizlik hastasıyım o açıdan bir sorun olmaz ama toz falan olabilir yani yaşadığım yerde. Ama hocam bir soru da sorayım Size. Sizce bu ciddi bir durum oluşturur mu?

Çünkü akciğerlere doğru gidebilir mi bu akıntıdan bahsediyorum?

Yani bronşitlerimi tıkar mı ya akciğerlerimi falan filan ben ondan rahatsız oluyorum. Bir de yüz kemiklerinden akıyor bu sanırım bilmiyorum burun yolundan ağıza doğru aktığı için açıkçası araştırdığımda frontal bir şey çıkıyor Google'da sinüzit ile alakalı birşey. Burunu özellikle arxaya çektiğimde nefes aldığımda hiss ediyorum bunu. Ağıza sanki birşey gidiyor sıvı gibi. Umarım iyleşirim bu durumdan kurtulurum ben ve diğer bu hastalığı yaşayanlar. Ne diyorsunuz bu duruma hocam sorun oluşturur mu?