CanKucukaslan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konuda sizlere Google amcanın isteklerine cevap vererek, hit ve kazanç elde edebilecek miyiz bunun denemesini göstereceğim.
Sitemizin içerik yapısını tamamen Google amcamızın istediği gibi oluşturuyoruz. İçeriklerimiz google üzerinden PAA ile çekilecek. İçeriği zenginleştirerek Wordpress tabanlı sitemize postalanacak.
Bir süredir global dilde çalışmalarım sürüyordu, gelen güncellemelerin ardından artık rotayı türkçe içeriğe çevirdim ve bu yol haritasını sizle paylaşmak istedim..

Konunun sonunda gün gün hangi süreçte olduğumu anlatıyorum. Okumaya devam edin

Peki bunları nasıl yapacağım/yapıyorum?
- Google'a kelime gönderip, soru/cevap olarak geri alıyorum.
- İçeriğe özgü görsel olmazsa olmazım.
- İçeriğe özgü video olmazsa olmazım.

İçeriği çekebilmek kendi geliştirmiş olduğum (nodejs altyapısında) fonksiyonlar kullanıyorum.
Kendi API sistemimi geliştirdim ve kelimeye ait soru/cevapları rahatça alabiliyorum. Gelen verileri belirli filtrelerden geçirerek temizliyorum.

Örnek response göstermek gerekirse;

Şimdiye kadar olan kısımda içerik elde ettik. Peki bu aşamadan sonra içerikleri nasıl yayınlıyorum?
İçerik altyapısı olarak wordpress kullanıyorum. Neden diye soracak olursanız gerek eklentiler, gerek optimizasyon ve tema kalitesi benim için artılar.
Günde 1-1,5K içerik girişi yapmayı planlıyorum. İndex konusunda hızlı sonuç alabilmek için bir kaç ince tüyoları deniyorum ve şu ana kadar %75 başarı elde ettim.

İçerik konusunda yine sizlere tamamen kendine özgü oluşturulmuş içeriğimin örneğini göstermek istiyorum (görseller sayfa boyu uzamaması için en kısa içeriklerden ekran görüntüsü aldım ve kırptım);

HEDEFİM
__________________________________________________ ______
1- Birbirinden farklı teknikte minimum 15 adet site kurmak.
2- En az 100K stabil hite sahip olmak
3- Kuracağım backlink paneli ile tüm siteleri birbirine bağlayıp link havuzu oluşturup otoriteyi arttırmak
4- Kullanıcıya gerçekten işe yarayacak içerik sunmak.
5- Adsense veya alternatiflerinden pasif gelir elde edebilmek.

YAPILMASI PLANLANAN GELİŞTİRMELER
__________________________________________________ ______
1- Yapay zeka ile rewrite işlemi ve intro yazısı

Evet elimdeki verilerden az çok özet geçtiğimi düşünüyorum. Artık bu sistem ile çalışmaya başladığım ilk sitenin durumunu ve ne yaptıklarımı anlatayım.
Proje detaylarına başlamadan önce şunları belirtmeliyim ki, ilk başta hızlı index alıp 1-2 hafta veya 1-2 ay sonra sıralamadan kaybolup spama takılabilirim. Tamamen deneme yanılmayla göreceğim.

İLK PROJE BAŞLANGIÇ SÜRECİ

10.11.2022 - Saat: 21.00 Start Verildi
Domain Satın Alındı
Hosting Satın Alındı (Yabancı Lokasyon)
Wordpress Kuruldu (GP Teması)
Gerekli Optimizasyonlar Yapıldı
İçerik girişi başlatıldı - Saat: 23.50 civarlarında..
İçerik girildikten sonra Google WM Tools Kaydı Yapıldı.

11.11.2022
Dün gece kurduğum site, sabah saat 9 civarlarında kontrol ettiğimde 8 index almıştı.
Site yapısında bir kaç değişiklik yaptım ve içerik akışına devam ediyorum.
Saat 18.30 gibi kontrol ettiğimde index sayısı 30 olmuştu.
Henüz adsense başvurmadım, çok çok erken )
Semruhs'a henüz keywordler düşmedi.

Dip Not: Bu sistemi tamamen kendi becerilerimi test etmek ve içimdeki acaba? sorusunu yanıtlamaktır. Muhakkak yaptıklarıma ve anlattıklarıma aykırı cevap verenler olacaktır. O yüzden ince noktalara takılmayıp sürecin heyecanını yakalayıp takip etmek
Eğer talep olursa farklı method içeren diğer projemi de bir gün anlatabilirim. (Global dilde, organik yapay zeka içeriği. Min. 82 Seo Score)

Sizde bu sistemi denemek istiyorsanız API hizmetini kiralama yapabilirim.
Merhaba hocam,

gp wordpress theme linki var mıdır?