Hocam eczaneden verir heralde *bengay* bu merhemi alın ondan sürün agrıyan yerlerinize ondan sonra bana dua edeceksiniz önerdiğim için
Bilginiz olsun eger sürdünüz yerde yanma olcak 5dk biraz acı cekeceksiniz 5 dk sonra futbool oynamaya gidebilir siniz o derece etkili merhem
Şiddetli baş agrısına iyi gelir mi hocam? Sabaha kadar uyutmuyor ve artarak devam ediyor 2 3 doz agrı kesici serum verdiler o bile etki etmedi. Bu krem bu tarz agrılara geliyor mu?
Anladım hocam çok geçmiş olsun. Motorsiklet kazası çok kötü oluyor. Ben bu yaz kuryelik yapsrken yagmurda lastikler bitikti. Kaydı sürüklendim. Yarım saat kendime gelemedim. Dükkana gittim abi düştüm ayamın üzerne basamıyorum dedim. Adam gelmiş Bırak ayağ şimdi 40 lahmacun yetişcek adliyeye götür gel dedi. Götürdüm aksama kadar cay ocanda oturdum cay içtim gitmedim. Telefonlae susmadı 😅 Böyle de bi anımdır. Geçmiş olsun tekrardan.
Bende 75 yaşında biri yüzünden kaza yaptım kavşaga girerken sagına soluna bakmamış, çarpıp fırlamışım. Adam 10 dakika ne oldugunu anlamamış bana ne çarptı diye diye beklemiş. Daha sonra trafik polislerine bu saatte bunun ne işi var motorla demiş trafik polisi o soruyu bu yaştan benim ne işim var tragfikte diye kendine sor demiş.
Korumalıklarımın hepsi vardı ona ragmen beyin kanaması geçirmişim kırıklardan dolayı en az 2 ay yerdeyim. Doktor böyle bir kazadan sağ kurtulanı ben hayatımda görmedim dedi motor zaten pert.
Part kuryeydim ama türkiyede artık tercih edeceğim son meslek kuryelik çünkü trafik kurallarına uymayan bu kadar insan varken yolun sonu ölüm ya da kalıcı sakatlık.