ahmethx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok teşekkür ederim masaj iyi geliyor evet, papatya çayını denemek vardı aklımda hocam ama agrı kesicinin en agır dozu bile etki etmezken o etki edermi bilmiyorum. Bazıları rahatlatıcı etkisi oldugunu söylüyor bu yüzden deneyeceğim galiba

Çok teşekkür ederim 🙏

Çok teşekkür ederim hocam agır agrı kesiciler bile fayda etmezken nescafe hiç etkilemez diye düşünüp vazgeçmiştim.

Bunu mutlaka soracagım hocam çok teşekkür ederim, şuan geralgine ve arbales agrı kesicilerini arka arkaya alıyorum bir gram etki etmiyor agrıma sabaha kadar uyuyamıyorum.

Çok teşekkür ederim evet gerçekten zor bir durum tuvalet ihtiyaçları zorluyor gerçekten çünkü kırıklardan dolayı hiç kıpırdamamam lazım. Bol bol su iç diyor doktorlar ama zorlasamda içesim gelmiyor pek

Yok hocam en son 2 gün önce doktor artık agrı kesici alma zaten etkisi olmaz sana dedi çünkü günlerce verilmiş vucudun bagışıklık kazanmış dedi agrılara dayan acı eşiğini artar 1 ay böyle sürecek dediler. Bitkisel çaylar vs dene rahatlatır belki biraz dediler
Anladım hocam çok geçmiş olsun. Motorsiklet kazası çok kötü oluyor. Ben bu yaz kuryelik yapsrken yagmurda lastikler bitikti. Kaydı sürüklendim. Yarım saat kendime gelemedim. Dükkana gittim abi düştüm ayamın üzerne basamıyorum dedim. Adam gelmiş Bırak ayağ şimdi 40 lahmacun yetişcek adliyeye götür gel dedi. Götürdüm aksama kadar cay ocanda oturdum cay içtim gitmedim. Telefonlae susmadı 😅 Böyle de bi anımdır. Geçmiş olsun tekrardan.