Tardigrada adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun, zor bir durum, umarım hemen iyileşir eski hayatına dönersin.
Genelde papatya çayının yumuşatıcı, sakinleştirici özelliği olduğu söylenir. Ayrıca hafif masajlar da bir nebze işe yarayabilir.
Çok teşekkür ederim masaj iyi geliyor evet, papatya çayını denemek vardı aklımda hocam ama agrı kesicinin en agır dozu bile etki etmezken o etki edermi bilmiyorum. Bazıları rahatlatıcı etkisi oldugunu söylüyor bu yüzden deneyeceğim galiba
OzeL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.
Çok teşekkür ederim 🙏
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne kadar etkili olur bilemem ama neskafe içmeyi dene. Kafein biraz olsun seni rahatlatır diye düşünüyorum. Fakat reçete yazıyor olmayayım . Sokak ağzı bilgi bu söylediğim .
Tekrar geçmiş olsun .
Çok teşekkür ederim hocam agır agrı kesiciler bile fayda etmezken nescafe hiç etkilemez diye düşünüp vazgeçmiştim.
BaykalTicari adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam okadar ağrin varsa doktor izni ile lyrca al istediğin kadar bagisiklik kazan bu ilac seni kuş yapar
Bunu mutlaka soracagım hocam çok teşekkür ederim, şuan geralgine ve arbales agrı kesicilerini arka arkaya alıyorum bir gram etki etmiyor agrıma sabaha kadar uyuyamıyorum.
Angemon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok kötü bir durum inanın çok üzüldüm Allah şifalar versin kırıklarınız olduğundan muhtemelen tuvalet sizi zorlayacaktır ama bol bol su içmenizi öneririm vücutta özellikle baş ağrısı susuzluktan kaynaklı olduğunda geçmicek gibi gelir. Allah yardımcınız olsun
Çok teşekkür ederim evet gerçekten zor bir durum tuvalet ihtiyaçları zorluyor gerçekten çünkü kırıklardan dolayı hiç kıpırdamamam lazım. Bol bol su iç diyor doktorlar ama zorlasamda içesim gelmiyor pek
arifbuba55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://ty.gl/aesu89y5gk ana baba bunu kullanıyor ama Romatizmal ağrılar için iyi geliyor. Size Kırmızı reçete ağrı kesici yazmadılar mı?
Yok hocam en son 2 gün önce doktor artık agrı kesici alma zaten etkisi olmaz sana dedi çünkü günlerce verilmiş vucudun bagışıklık kazanmış dedi agrılara dayan acı eşiğini artar 1 ay böyle sürecek dediler. Bitkisel çaylar vs dene rahatlatır belki biraz dediler