Kei adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kalemine sağlık hocam çok güzel anlatmışsın malesef 2015 sonrası bitti ve şunu eklemek istiyorum

m1 işlemcili macbook alınca dedim mouse da alayım magic mouse 2 aldım, bunun tasarımını kim yaptıysa ya kör dü yada aklı yerinde değildi

hadi aklı yerindeydi koskaca apple nasıl böyle bir hata yapar, şarj soketi mousenin altında mouse o an bitince ayvayı yiyorsunuz

yani bunu görünce hayret ve şaşkınlığımı gizliyemeyim yarım saat bu tasarıma güldüm

Bir kaç yıldır bu mouseları kullanıyorum. İlk aldığımda sarjı neredeye 50 gün gidiyordu, şu anda da 30-35 gün kadar gidiyor.

Şarj soketinin aşağıda olmasının bir dezavantajını yaşamadım çünkü 2 yılı aşkın bir sürelik kullanımın ardından 0'dan %100'e sarj ettiğinizde şu anda 1 ayı aşan bir kullanım süresi var ve şarj bitmeye yaklaştığında yani aşağı yukarı 1 günlük şarjı kaldığında bildirim çıkıyor cihazın şarjı bitiyor diye. Bu aradada bir zahmet takın şarja aleti, neredeyse 2 aya yakın şarjı gidiyor. Zaten şarjı bittiğinde de sadece 3-4 dakika taksanız bile nereden baksanız 1 saati aşan süreyle kullanım sunuyor, yani yarı yolda bırakıp dezavantaj oluşturma şansı yok.

Bu mesajı yazma sebebimde lütfen bu mouse'u sevin, aklınızdaki bu düşünceyi değiştirin hemen gidin bir tane satın alın diye falan değil. Bu cihazı almak isteyen olurda araştırırken yorumunuzu görürse diye profesyonel amaçlar için ilgili cihazı uzun süredir kullanan biri olarak tecrübelerimi paylaşmak istedim.