-evet PT vb sıkıntı sat kurtul mantıklılar malesef apple'ın yurt dışındakş politikaları heryerde böyle degil
** apple gmail desteği vermiyormuş oyuna giriş yapamadım
apple ipad pro iphone gmail sorunsuzca kullanıyorum ama oyunda dahil bir sorun yaşamadım android'de oynanan oyunun programın apple sürümü olan gmail ile açtıgım hesaba girebiliyorum..ama
- m1 m2 işelmcilerde bu sorun ilk versiyondan beri var bazıları tasarım hataları ile dolu cip krizinde ara üretim saçma sapan cihazlar çıktı mesela
ekrana salakça bir çentik koydular iphone daki gibi mouse oraya gelince kayboluyor felan

sonra yazılımla oraya siyah bant atıp menüyü finderi altına aldılar

çok dalga geçen oldu cihaz ara üretimden sonra kayboldu
önce sd type leri hdmi ları kaldırdılar magsafe e geçtiler (eski teknoloji) sonra tekrar type c ama hdmi yok vs.
şimdiki anakartlar bütün yani ram hdd vs degişikligine gidemiyor ram ssd upgrade yapamıyosunuz
aldıgınla kala kalıyorsun
imac imac pro yokettiler 2017 sonrası
imac 24 yeni nesil çıkardılar 8 gb ramle çöp rengarenk apple tasarımına imac tasarımına hakaret
macpro 2012 sonrası kasaları bitirdiler çöp tenekesi ve rende ile
27" ekranlar thunderbolt öldürdüler ekran çıkardılar sadece ayagına bilmem standına 3 monitör parası istendi
adamlar ekran temizleme bezini 300 dolara sattılar
ve evet hak veriyorum bende 2015 sonrası hiç memnun degilim APPLE ürünleri ve türkiyedeki piyasa fiyat garanti bakım vs.