malesef 2015 2017 sonrası tüm cihazlarda benzer sorunlar var fan açma kapama aşırı ısınma aktarım sorunu yavaşlama vs. (internetde youtube reddit araştırın göreceksiniz)
(benim 2020 -2021 sonu 16" macbookpro) type c çıkısından orjinal hdmi aktarıcıyla cihazı aldığım gün makine gitti sonrasında garanti de anakart io kartlar degişti geldi

uzatmayayım cihaz 2 kere zentech 2 kere merkez 1 kere satın aldıgım yerde test ve denemelerde benzer sorunlardan ötürü degişimi yapıldı kiminde anakart pil vs komple degişti kiminde yeni cihaz geldi

sorun bittimi hayır m1pro m2 lerde de çocuk oyuncagına çevirdikleri hdmi çıkışı bir ekleyip bir iptal ediyorlar halen

kendimce apple 'ın orjinal dönüştürücüsü ile sorun yaşayınca type c 2 hdmi dönüştürücü bix ( yine apple onaylı)satın aldım en azından ekran aktarım ısınma hızlı pil sorunum ortadan kalktı..
ama bu bir sorun mu evet ayıplı ürünmü evet ilk aldıgım cihazın garantisi bu ay bitiyor bıktım servise git gel git gel degişim anakart yenileme bi düzeltme yapılamadı

şikayetvar sitesine mi yazmadım apple la mailmi döşemedim (yurtiçi yurt dışı) müşteri hizmetleriyle kanka mı olmadım ohooo..

ortalama 90 lı yıllardan beri apple kullanan birisi olarak diyebilirimki 2015 sonrası macbookprolar ve imacler çöp oldu..
m1 m2 güzel işlemci ama halen eksikleri var steve ile çalışmış kaliteli ekipden ayrılan ayrılana beceriksiz bir tim var malesef