Arkadaşlar, hepiniz konu başlığı ile benim şahsen kişisel olduğunu sanıyorsunuz, Ünlü Dediğim şahıs, bilakis zaten her yerden Mavi tik almış kendini kanıtlamış kayda değer insan. Wiki olmasada olur.
Burada Amaç ve Sistemi denedim ve kendimi geliştirmek istedim. Yazarlar neden hiçe sayılsın..
"Google zaten çöplük şeyler ile dolu bununda düşünmek lazım.. Değerli bilgi için o bilgiyi aramanız ve tıklamanıza bağlı siz gereksiz bişe araştırıyorsaniz zaten gereksizsiniz."
Tekrar belirtmek istiyorum ortada emek var Wiki yazdığı kuralları uygulamayarak harici kural uygulayan sistem kurmuşlar ülkeler ekipler kara para aklıyo
Kısa ve özetle..
Onların gözünde Biz 3. Sınıf milletiz onların dedikleri olan bir sistem Özgür dijital Ansiklopedi olamaz altatmacadır.
Kim Türkiye de Faliyet Gösteriyor ise Anayasal ve TCK maddelerine dikkat etmeli
Anayasa 26 ve 27. Madde okuyunuz Devlet zaten biziz birimiz hepimiz..
Teşekkür ederim iyi çalışmalar herkeze
Sağlıklı yaşam dilerim.
Madde 26
Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir.
Madde 27
Herkes, bilim ve sanatı serbestçe öğrenme ve öğretme, açıklama, yayma ve bu alanlarda her türlü araştırma hakkına sahiptir.
...
Şimdi anayasada bunlar yazıyor diye galatasaray amigosu gitsin fenerbahçe standında elinde galatasaray bayrağı ile şampiyon galatasaray diye bağırsın diyorsun yani.
Ben anlamadım bu wiki ciler sizin düşüncelerinizi kendinize ait bir sosyal medya hesabınızda yayınlamanıza mı engel oldular !!!!
Emek kısmına gelince; kim için harcadınız o emeği ya da harcamadan önce kime sordunuz? BİR TERZİ Trabzonsporun stadında dalgalandırmaları için 30 gün boyunca uyumadan yemeden içmeden çalışıp fenerbahçe bayrağı hazırlasa, sonrasında da bu bayrağı trabzonspor stadına asmadılar diye benim 30 günlük emeğim var trabzonspor stadını kapasınlar dese ne dersiniz ?
Gizemli olmaya çalışmanız sonucunda bu kadar kişinin gözünde, şu an dile getirdiğiniz isyanın yukarıdaki örnekten hiç bir farkı yok maalesef...