Merhabalar websitemi ilk actıktan 6 ay sonra çok güzel hitim ve istediğim kelimede 3. sayfaya kadar gelmiştim , ancak hosting kaynaklı bir problemden dolayı yedeklerimi hiçbir şekilde kurtaramadılar ve sıfırdan aynı şekilde kurulum yapmak zorunda kaldım. ( yeniden kurmam içerik girmem 1 ay oluyor ). Sıralamam ve hitlerimöyle bir çakıldı ki şuanda neredeyse siteye 10 hit bile zor geliyor. 3. sayfada olduğum kelimede 40. en son sayfadayım , bir arkadaştan 404 veren sayfalar için anasayfaya yönlendirme falan ayarlandı ancak , bir hafta geçmesine rağmen sitede bir değişiklik göremedim. Gerçekten üzücü bi durum umarım kimsenin başına gelmez.
Buna nazaran google news'te onay olmasına rağmen haberler yayınlanmıyor , ayrıca sitemi news'ten kaldırıp tekrar news onayı aldım yine aynı... Kısacası yol göstericek detaylı bir bilgi verecek ve yardımcı olabilicek profesyonel birine ihtiyacım var , tavsiyeleriniz varsa lütfen yazın herhangi birisi ile değil , bu işi gerçekten yapan birisi ile çalışmak istiyorum...